Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

30 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА 81 ОДЗ „ЛИЛИЯ“

Публикувано на: 27.05.2016 г. | 14:21 ч.

С емоционален концерт на възпитаниците на 81 ОДЗ „Лилия“ беше отбелязана 30-годишнината от създаването на детското заведение. Елена Райчева, директор на  81 ОДЗ „Лилия“ приветства гостите на събитието и благодари за уважението и подкрепата, която тя и екипа й получават в този вълнуващ за тях момент. „Страст, винаги е имало много страст в работата ни, в отношението и отговорността към отглеждането, възпитанието и обучението на нашите деца, на децата на България“, каза в обръщението си Елена Райчева и благодари на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова и заместник-кмета на район „Възраждане“ Татяна Димитрова, че споделят този празник заедно с преподавателите, служителите, гостите и децата на 81 ОДЗ „Лилия“.

„Тази годишнина е повод за пореден път да Ви поздравя и засвидетелствам уважение към Вас - хората, които с любов и грижа за най-малките граждани на район „Възраждане“ - СО, разтваряте безкрайните хоризонти на знанието и доброто. Вие сте хората,  на които с доверие и отговорност поверяваме живота и духовното израстване на нашите деца. Използвам възможността да Ви поздравя  и да Ви пожелая много здраве, сили и успехи и да бъдете все така пазители на българското родолюбие и духовност“ каза в приветствието си Савина Савова, кмет на район „Възраждане“ и пожела на всички преподаватели и служители да получат най-голямата награда – удовлетворение и признателност от постигнатото. Савина Савова благодари за  професионализма, отдадеността и нестихващия ентусиазъм, с който работят. 

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова поздрави и малчуганите: „Скъпи деца, Вие сте надеждата, силата и енергията за успеха и бъдещето на България. Желая Ви щастливи игри, смели мечти, да бъдете знаещи и можещи достойни български граждани. Нека искрата на знанието, запалена от  Вашите преподаватели озарява пътя Ви и Ви даде увереност и сили, когато на 15  септември прекрачите прага на училището“.

С много стихове, песни и танци децата поздравиха всички присъстващи  и разбира се като на рожден ден имаше торта и лакомства за всички.

Галерия
Още от Новини и съобщения


ЗАПОЧНА ПРЕМАХВАНЕТО НА СУХИ ДЪРВЕТА И КЛОНИ В РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“-СО
С цел превенция на инциденти се извършва и допълнителен оглед на изсъхнали и опасни дървета и клони на територията на район „Възраждане“, които попадат в имоти общинска собственост.
Проект за разглеждане от граждани
 "Организация на движението /включително  и въвеждане на еднопосочно движение/ по улиците заключени между бул. "Ал. Стамболийски", бул. "Константин Величков" и бул. "Инж. Иван Иванов"
КИНО НА ОТКРИТО В ПАРК „ВЪЗРАЖДАНЕ“
На 14 август 2017 г. (понеделник) от 20:45 "Блок игрално кино" на открито ще представи  в парк "Възраждане" игралния филм „Куче“ на режисьора Владимир Петев,  2016  и филма „Урок“ на режисьора Петър Вълчанов и Кристина Грозева, 2014.