Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

МАГИЯТА НА МУЗИКАТА В ПАРК „ВЪЗРАЖДАНЕ“

Публикувано на: 03.10.2016 г. | 16:52 ч.

С концерт „С музика в сърцето“ район „Възраждане“-СО и Националния дворец на децата със съдействието на „Софийски имоти “ЕАД  Международния ден на музиката в амфитеатъра на най-младият столичен парк „Възраждане“. В концерта на Детска вокална група „Сладки пуканки“ участваха и  децата от танцово ателие „Аллегрета“ и танцов ансамбъл „Бъдниче“ при Национален дворец на децата. Официални гости на концерта бяха кмета на район „Възраждане“-СО Савина Савова, заместник-кмета на район „Възраждане“-СО Татяна Димитрова, Иван Апостолов от екипа на Националния дворец на децата, много гости - приятели на музиката.

„1 октомври  е Световен ден на музиката,  но днес е и Ден възрастните хора, на архитектите и ден, който  обединява във вярата всички православни християни – Покров на Пресвета Богородица. С този концерт и емоционалните изпълнения на малките таланти от Националния дворец на децата отправяме поздрав към всички, които празнуват. Благодаря на Националния дворец на децата, на директорката му г-жа Татяна Досева и нейния екип, на преподавателите, които  с отдаденост и професионализъм предават своите знания и опит, откриват и създават младите български таланти“, каза в приветствието си кметът на район „Възраждане“ Савина Савова

„Благодаря на талантливите деца, които ще ни дарят част от  енергията  и мечтите на детството. Радвам  се, че заедно споделяме този празник и Ви желая здраве, щастие и успехи. Нека с делата си всички съхраняваме и предаваме исконните български ценности!“, допълни Савина Савова.

 

Галерия
Още от Новини и съобщения


СТОЛИЧНА ОБЩИНА ОТПРАВЯ ВТОРА П О К А Н А ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ПОДМЯНА НА ОТОПЛИТЕЛНИ УСТРОЙСТВА НА ТВЪРДО ГОРИВО
Формуляри за кандидатстване от физически и юридически лица се подават в съответната районна администрация.
ИЗПЪЛНЕНО ОБЕЩАНИЕ ОТ КМЕТА НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА
Район "Възраждане" изпълни ремонт на междублоково пространство в „Зона Б-18“, част от „Зелената зона“ за платено почасово паркиране между блоковете: 1,3,4,5,6,7 и бл. 339, 339Б, 340 и 341.IZPA
СПИСЪК НА ОДОБРЕНИ И НЕОДОБРЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА НАПРАВИ ПЪРВА КОПКА НА НОВА ДЕТСКА ГРАДИНА
Новата сграда е разширение на 119 детска градина  "Детска планета" на ул. "Брегалница" 26-30.