Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

МАГИЯТА НА МУЗИКАТА В ПАРК „ВЪЗРАЖДАНЕ“

Публикувано на: 03.10.2016 г. | 16:52 ч.

С концерт „С музика в сърцето“ район „Възраждане“-СО и Националния дворец на децата със съдействието на „Софийски имоти “ЕАД  Международния ден на музиката в амфитеатъра на най-младият столичен парк „Възраждане“. В концерта на Детска вокална група „Сладки пуканки“ участваха и  децата от танцово ателие „Аллегрета“ и танцов ансамбъл „Бъдниче“ при Национален дворец на децата. Официални гости на концерта бяха кмета на район „Възраждане“-СО Савина Савова, заместник-кмета на район „Възраждане“-СО Татяна Димитрова, Иван Апостолов от екипа на Националния дворец на децата, много гости - приятели на музиката.

„1 октомври  е Световен ден на музиката,  но днес е и Ден възрастните хора, на архитектите и ден, който  обединява във вярата всички православни християни – Покров на Пресвета Богородица. С този концерт и емоционалните изпълнения на малките таланти от Националния дворец на децата отправяме поздрав към всички, които празнуват. Благодаря на Националния дворец на децата, на директорката му г-жа Татяна Досева и нейния екип, на преподавателите, които  с отдаденост и професионализъм предават своите знания и опит, откриват и създават младите български таланти“, каза в приветствието си кметът на район „Възраждане“ Савина Савова

„Благодаря на талантливите деца, които ще ни дарят част от  енергията  и мечтите на детството. Радвам  се, че заедно споделяме този празник и Ви желая здраве, щастие и успехи. Нека с делата си всички съхраняваме и предаваме исконните български ценности!“, допълни Савина Савова.

 

Галерия
Още от Новини и съобщения


ЗАПОЧНА ПРЕМАХВАНЕТО НА СУХИ ДЪРВЕТА И КЛОНИ В РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“-СО
С цел превенция на инциденти се извършва и допълнителен оглед на изсъхнали и опасни дървета и клони на територията на район „Възраждане“, които попадат в имоти общинска собственост.
Проект за разглеждане от граждани
 "Организация на движението /включително  и въвеждане на еднопосочно движение/ по улиците заключени между бул. "Ал. Стамболийски", бул. "Константин Величков" и бул. "Инж. Иван Иванов"
КИНО НА ОТКРИТО В ПАРК „ВЪЗРАЖДАНЕ“
На 14 август 2017 г. (понеделник) от 20:45 "Блок игрално кино" на открито ще представи  в парк "Възраждане" игралния филм „Куче“ на режисьора Владимир Петев,  2016  и филма „Урок“ на режисьора Петър Вълчанов и Кристина Грозева, 2014.