Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ С КУПА ЗА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРЕДСТАВЯНЕ В ТУРНИРА ПО НАРОДНА ТОПКА ЗА „КУПАТА НА КМЕТА“

Публикувано на: 18.06.2017 г. | 18:14 ч.

За втора поредна година в многофункционален спортен комплекс „Спортна София 2000 Зона Б-5“ на 16.06.2017 се проведе турнир по народна топка за „Купата на Кмета“ и състезанието по народни танци за районните администрации. Тази година турнирът се проведе в две състезания: плажна народна топка и надиграване с български хора. Турнрът се проведе със съдействието на Столична община, дирекция” Превенция, интеграция, спорт и туризъм” и Федерация „Народна топка България“. В него участваха 13 отбора от районните администрации в Столична община с капитан на всеки отбор Кмета от района. Турнирът беше в подкрепа на кампанията на Федерация „Народна топка България” „Да се справим с агресията в обществото чрез спорта народна топка! Спорт за всички, игра за всеки!”.  Домакин на събитието беше район „Възраждане“ и кмета Савина Савова. Специален поздрав към участниците отправи общинския съветник Борислав Борисов.

Като организатори, директорът на дирекция ПИСТ Ирена Димитрова и екипът й се бяха погрижили за добро настроение и награден фонд за участниците. След края на състезанията на специална  церемония беше връчена престижната купа „Отбор на годината“, който тази година спечели район „Студенстки“-СО с кмет Димитър Дилчев, на второ място останаха миналогидишните победители от район „Сердика“ с кмет Тодор Кръстев и на трето място се класира район „Възраждане“ с капитан на отбора кмета Савина Савова. Престижните отличия на турнира „Мис и Мистър Народна топка“ получиха Савина Савова-кмет на район „Възраждане“ и Тодор Кръстев, кмет на район „Сердика“. Директорът на дирекция ПИСТ Ирена Димитрова връчи специален плакет  на Константин Миладинов – Ким Рейки, президент на Федерация „Народна топка България“ за популяризирането на спорта народна топка и социалните каузи, които подкрепя. 

Галерия
Още от Новини и съобщения


СТОЛИЧНА ОБЩИНА ОТПРАВЯ ВТОРА П О К А Н А ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ПОДМЯНА НА ОТОПЛИТЕЛНИ УСТРОЙСТВА НА ТВЪРДО ГОРИВО
Формуляри за кандидатстване от физически и юридически лица се подават в съответната районна администрация.
ИЗПЪЛНЕНО ОБЕЩАНИЕ ОТ КМЕТА НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА
Район "Възраждане" изпълни ремонт на междублоково пространство в „Зона Б-18“, част от „Зелената зона“ за платено почасово паркиране между блоковете: 1,3,4,5,6,7 и бл. 339, 339Б, 340 и 341.IZPA
СПИСЪК НА ОДОБРЕНИ И НЕОДОБРЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА НАПРАВИ ПЪРВА КОПКА НА НОВА ДЕТСКА ГРАДИНА
Новата сграда е разширение на 119 детска градина  "Детска планета" на ул. "Брегалница" 26-30.