Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

„КЛАСИКАТА Е НА МОДА“

Публикувано на: 19.09.2017 г. | 17:47 ч.

На 20 септември 2017 г. от 11:00  район „Възраждане“-СО ще се включи в Европейската седмица на мобилността с флаш моб „Класиката е на мода“ с участието на принцесите от Балетно студио „Ева“ при читалище „Г.С.Раковски 1925“ с художствен ръководител Евелина Желева. Инициативата на район „Възраждане“ ще подкрепи и   актьорът Цветомир Иванов.

Председателят на Инициативния комитет за провеждане на Европейската седмица на мобилността общинският съветник Екатерина Йорданова, кметът на район „Възраждане“-СО Савина Савова и общинският съветник Борислав Борисов, член на Комисията по транспорт и туризъм на СОС ще представят иницативата „Европейска седмица на мобилността“.

Флаш мобът и информационната кампания ще стартират от административната сграда на район „Възраждане“ на бул. „Александър Стамболийски“ 62 и ще продължат в ретро трамвая, който ще се движи от Съдебната палата, площад „Възраждане“, по бул. „Александър Стамболийски“ до Западен парк и обратно до Съдебната палата. Всички пътници ще могат да се включат и в работилницата за таланти в ретро трамвая.

Организатори на събитието са Столична община, „Столичен електротранспорт“ ЕАД и район „Възражане“-СО. 

Още от Новини и съобщения


Съобщение
Ремонт на паркинга пред бл.1, ж.к. Зона Б-18“
Строително-монтажни дейности
По обособено трамвайно трасе  по бул. "Константин Величков" в участъка от бул. "Акад. Иван Евстатиев Гешов" до бу;. "Сливница"
„Възраждаме зелените детските мечти“
ДОБРОВОЛЦИ ОТ РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ И ЧЕЗ ЕЛЕКТРО БЪЛГАРИЯ ЗАСАДИХА 64 ДЪРВЕТА В ПАРК „ВЪЗРАЖДАНЕ“