Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

НОВ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ В РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“

Публикувано на: 10.11.2017 г. | 13:54 ч.

BILLA ОТВОРИ 6-ИЯ СИ МАГАЗИН В РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ В MALL OF SOFIA

С водосвет и тържествена церемония беше открит 115 търговски обект на BILLA -България в Mall of Sofia, 6-ия поред в район „Възраждане“ от общо 44 магазина в София. Лентата прерязаха: кметът на район „Възраждане“ Савина Савова, управителят на BILLA –България Бойко Сачански и представителят на ръководството на Mall of Sofia Ноах Мааян.

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова благодари за възможността да сподели този радостен момент. „За хората от район „Възраждане“ – за всички, които живеят и работят тук, както и за гостите на столицата това е една придобивка, която осигурява нови работни места и още едно ново място в район „Възраждане“, в което клиентите ще получат качествени услуги. Искам да благодаря на г-н Сачански за партньорството  и подкрепата, за социално отговорната политика на компанията, за подкрепата на значими обществени каузи и социално уязвими групи хора,  за добрите дела“ каза в приветтвието си Савина Савова и пожела на всички здраве, успех и сили в мисията, която BILLA-Българи реализира.

„Щастливи сме, че BILLA продължава да се разраства и да достига до все повече българи. В един и същи ден стъпваме едновременно в Mall of Sofia, един от най-атрактивните търговски центрове в столицата и в най-големия квартал на Кърджали. Магазините ще предложат на клиентите добре познатите им висококачествени продукти и безупречно обслужване. Фактът, че всяка седмица над 1 милион българи пазаруват при нас и ни гласуват доверие, ни стимулира да продължим да работим по същия начин и да разширяваме мрежата си“, каза Бойко Сачански по време на церемонията.

Специално за гостите и първите посетители на новия магазин в Mall of Sofia управителят на BILLA-Българи Бойко Сачански направи кратка презентация на специалната концепция, адаптирана към голям търговски център, в която основен акцент са продуктите, приготвени на място: прясно изцедени фрешове, ароматен хляб, изпечен от сертифицирани BILLA пекари, апетитни месни и безмесни грил специалитети. Новият магазин разполага с витрини на обслужване с месо и риба, откъдето клиентите могат да избират между богато разнообразие от пресни и висококачествени продукти. Любителите на бирата пък ще имат възможност да се освежат с живо пиво с уникален вкус. В магазина се предлага и характерният за BILLA богат асортимент с доказано качество – винаги свежи плодове и зеленчуци, отгледани в едни от най-плодородните кътчета на България, прясно месо с гарантиран произход и млечни продукти по БДС. Атрактивните промоции на различни групи продукти ще направят пазаруването още по-приятно. 

Галерия
Още от Новини и съобщения


КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА БЕШЕ УДОСТОЕНА СЪС ЗВАНИЕТО ПРИЯТЕЛ НА „ФЕСТИВАЛ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО“
КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА БЕШЕ УДОСТОЕНА СЪС ЗВАНИЕТО ПРИЯТЕЛ НА „ФЕСТИВАЛ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО“