Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

КМЕТЪТ НА СОФИЯ ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА ОТКРИ ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА НА КОМПЛЕКС „СПОРТНА СОФИЯ“ В РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“

Публикувано на: 01.12.2017 г. | 18:06 ч.

За трета поредна година кметът на София Йорданка Фандъкова откри ледената пързалка на комплекс „Спортна София“ в парк „Възраждане“.  Изпълнителният директор на „Спортна София 2000“ в „Зона Б-5“ Бойко Додов сподели с присъстващите, че тази година дружеството е осигурило нова машина, с  която ще осигури по-добро качество на леда. Желаещите да карат кънки на лед ще имат възможност да го направят всеки ден от 8:30 до 22:00 часа по време на зимния сезон. Децата от детските градини и училища в столицата могат да карат безплатно по 1 час всеки ден от 8:30 до 9:30 часа. Тази година ръководството на спортия комплекс  подарява 30 минути  повече на ледената пързалка. За 4 лв. ще могат да се пързалят час и половина, а миналата година само час. Пързалката предлага и възможности за начално обучение на деца и начинаещи в спортовете хокей на лед и фигурно пързаляне, допълни още Бойко Додов. 

Независимо от лошото време, малките фигуристи и хокеисти направиха кратка демонстрация за гостите на събитието. Най-малката спортистка на леда беше 2 годишната Ади.

Галерия
Още от Новини и съобщения


СТОЛИЧНА ОБЩИНА ОТПРАВЯ ВТОРА П О К А Н А ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ПОДМЯНА НА ОТОПЛИТЕЛНИ УСТРОЙСТВА НА ТВЪРДО ГОРИВО
Формуляри за кандидатстване от физически и юридически лица се подават в съответната районна администрация.
ИЗПЪЛНЕНО ОБЕЩАНИЕ ОТ КМЕТА НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА
Район "Възраждане" изпълни ремонт на междублоково пространство в „Зона Б-18“, част от „Зелената зона“ за платено почасово паркиране между блоковете: 1,3,4,5,6,7 и бл. 339, 339Б, 340 и 341.IZPA
СПИСЪК НА ОДОБРЕНИ И НЕОДОБРЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА НАПРАВИ ПЪРВА КОПКА НА НОВА ДЕТСКА ГРАДИНА
Новата сграда е разширение на 119 детска градина  "Детска планета" на ул. "Брегалница" 26-30.