Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

Грейнаха светлините на коледната елха в район „Възраждане“

Публикувано на: 09.12.2018 г. | 20:17 ч.

Кметът на район "Възраждане" Савина Савова, общинският съветник Борислав Борисов и Дядо Коледа запалиха светлините на коледната елха в парк "Възраждане". Това е традиция, създадена от откриването на най-новия столичен парк, която радва малки и големи жители и гости на София.

Савина Савова пожела на всички здраве, късмет, щастливи мигови, любов и благословение в домовете. Дядо Коледа, който за малко беше оставил джуджетата в Лапландия да приготвят подаръците на всички послушни и добри деца, разказа защо всяка година идва в домовете по целия свят и дарява радост. За срещата с Дядо Коледа беше дошъл и секретаря на Министерство на младежта и спорта Асен Марков, който предаде на Дядо Коледа списък с успешните български спортисти и младежи, прославили България и направили добри дела през тази година.

Специален поздрав за Дядо Коледа и гостите на събитието поднесоха децата от Студио за поп и джаз пеене при Националния дворец на децата, с художествен ръководител Силвия Статкова: дует "Аметист", Гергана Русева и Албена Николова.

Празникът завърши с впечатляващо атрактивни фойерверки.

Галерия
Още от Новини и съобщения


ВАЖНО!ЗА РОДИТЕЛИТЕ НА БЪДЕЩИТЕ ПЪРВОКЛАСНИЦИ!
Справките за настоящ и постоянен адрес,  за семейно положение, съпруг/съпруга/ и деца ще се извършват СЛУЖЕБНО.
ЗАПОЧНА МИЕНЕТО НА УЛИЦИТЕ С ВОДА И ДЕЗИНФЕКТАНТ В РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ"
От  6 април започна миене на улиците в район "Възраждане" с вода и дезинфектант. Продължава дезинфекцията на спирки, подлези, контейнери за битови отпадъци и кошчета за боклук.
80 СОЦИАЛНО СЛАБИ ХОРА ОТ РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ" ПОЛУЧАВАТ ТОПЪЛ ОБЯД ВКЪЩИ
Проектът „Топъл обяд“ в район „Възраждане“ се реализира без прекъсване от юли 2013 година. От началото наизвънредното положение, нуждаещите се получават топлата храна вкъщи.
РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ИНИЦИАТИВАТА НА КМЕТА НА СОФИЯ ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА В ПОДКРЕПА НА САМОТНИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА
Кметът на район "Възраждане" Савина Савова, заедно с доброволци от района, посети възрастни хора в домовете им и им достави храна.