Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

НА ИГНАЖДЕН КОЛЕДАРЧЕТА ОТ СТОЛИЧНОТО 76 ОУ ПОЗДРАВИХА САВИНА САВОВА, КМЕТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“-СО

Публикувано на: 20.12.2018 г. | 15:07 ч.

„Колкото искрици, толкова любов гореща и безброй дечица. Да се народят теленца, кончета игриви, жито и овес в нивята за безгрижна зима”. С това традиционно игнажденско наричане и пожелания за здраве, берекет и добруване, децата от 76 ОУ „Уилям Сароян“ поздравиха кмета на район „Възраждене“-СО Савина Савова и служителите на районната администрация.    

Кметът на район "Възраждане"-СО  Савина Савова благодари на децата за приятната изненада на Игнажден да бъдат първите й гости – полазници и им пожела здраве, щастливо детство, успехи в училище и много подъръци под коледната елха. И както традицията повелява тя дари малките коледари с гевречета, лакомства и подаръци.

Със стихчетата и песните си малките коледари създадоха празнично настроение и донесоха коледния дух в район „Възраждане“-СО

Галерия
Още от Новини и съобщения


ИЗПЪЛНЕНО ОБЕЩАНИЕ ОТ КМЕТА НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА
Район "Възраждане" изпълни ремонт на междублоково пространство в „Зона Б-18“, част от „Зелената зона“ за платено почасово паркиране между блоковете: 1,3,4,5,6,7 и бл. 339, 339Б, 340 и 341.IZPA
СПИСЪК НА ОДОБРЕНИ И НЕОДОБРЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА НАПРАВИ ПЪРВА КОПКА НА НОВА ДЕТСКА ГРАДИНА
Новата сграда е разширение на 119 детска градина  "Детска планета" на ул. "Брегалница" 26-30.
РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ" ПОДКРЕПЯ КАМПАНИЯТА "КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ"
По инициатива на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова бяха поставени 10 метални контейнера с форма на сърце за събиране на пластмасови капачки.