Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

НА ИГНАЖДЕН КОЛЕДАРЧЕТА ОТ СТОЛИЧНОТО 76 ОУ ПОЗДРАВИХА САВИНА САВОВА, КМЕТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“-СО

Публикувано на: 20.12.2018 г. | 15:07 ч.

„Колкото искрици, толкова любов гореща и безброй дечица. Да се народят теленца, кончета игриви, жито и овес в нивята за безгрижна зима”. С това традиционно игнажденско наричане и пожелания за здраве, берекет и добруване, децата от 76 ОУ „Уилям Сароян“ поздравиха кмета на район „Възраждене“-СО Савина Савова и служителите на районната администрация.    

Кметът на район "Възраждане"-СО  Савина Савова благодари на децата за приятната изненада на Игнажден да бъдат първите й гости – полазници и им пожела здраве, щастливо детство, успехи в училище и много подъръци под коледната елха. И както традицията повелява тя дари малките коледари с гевречета, лакомства и подаръци.

Със стихчетата и песните си малките коледари създадоха празнично настроение и донесоха коледния дух в район „Възраждане“-СО

Галерия
Още от Новини и съобщения


Савина Савова, кмет на район "Възраждане": Да не забравяме да бъдем добри.
В дни на изпитания трябва да изпълним с действия и смисъл думи като СЪПРИЧАСТНОСТ, ПОДКРЕПА И СОЛИДАРНОСТ.
УДЪЛЖАВА СЕ СРОКЪТ НА ВСИЧКИ МЕРКИ СРЕЩУ COVID 19 У НАС
По заповед на здравния министър Кирил Ананиев срокът на всички мерки слежу COVID 19 се удължава до 12 април, включително.
СТОЛИЧНАТА ОБЩИНА СЪЗДАДЕ ЕДИННА ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА ПО ВЪПРОСИ ОТ ГРАЖДАНИ ЗА COVID-19
Системата е изградена с безвъзмездното съдействие на софийския офис на SAP България, филиал на световния софтуерен лидер SAP SE у нас.