Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

НА ИГНАЖДЕН КОЛЕДАРЧЕТА ОТ СТОЛИЧНОТО 76 ОУ ПОЗДРАВИХА САВИНА САВОВА, КМЕТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“-СО

Публикувано на: 20.12.2018 г. | 15:07 ч.

„Колкото искрици, толкова любов гореща и безброй дечица. Да се народят теленца, кончета игриви, жито и овес в нивята за безгрижна зима”. С това традиционно игнажденско наричане и пожелания за здраве, берекет и добруване, децата от 76 ОУ „Уилям Сароян“ поздравиха кмета на район „Възраждене“-СО Савина Савова и служителите на районната администрация.    

Кметът на район "Възраждане"-СО  Савина Савова благодари на децата за приятната изненада на Игнажден да бъдат първите й гости – полазници и им пожела здраве, щастливо детство, успехи в училище и много подъръци под коледната елха. И както традицията повелява тя дари малките коледари с гевречета, лакомства и подаръци.

Със стихчетата и песните си малките коледари създадоха празнично настроение и донесоха коледния дух в район „Възраждане“-СО

Галерия
Още от Новини и съобщения


ЗАКРИТИЯТ БАСЕЙН В ПАРК
Кметът на София Йорданка Фандъкова и кметът на район „Възраждане“ Савина Савова провериха готовността на закрития басейн в парк „Възраждане“ да посрещне първите си посетители.
ПРОЕКТ „ПАТРОНАЖНА ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ – РАЙОН ВЪЗРАЖДАНЕ”
Чрез проекта  се предоставят услуги по домовете, оказване на подкрепа на възрастни хора над 65 години с ограничения или невъзможност за самообслужване;  хора с увреждания;  възрастни в риск – лица в зависимост от грижа, поради увреждане, неподвижност или невъзможност за водене на независим и самостоятелен живот;  поставени под карантина във връзка с COVID-19.
ПОКЛОН ПРЕД БОТЕВ И ГЕРОИТЕ, ЗАГИНАЛИ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ
2 юни Ден на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България