Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

БАБА МАРТА ЗАВЪРЗА МАРТЕНИЦИТЕ В РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“

Публикувано на: 25.02.2019 г. | 19:07 ч.

За 5-та поредна година дни преди 1 март, децата от училищата в район „Възраждане“ помогнаха на Баба Марта да направи мартеници в работилницата й, която беше организирана по инициатива на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова. Сръчните ръце на малчуганите изработиха мартеници, които ще дарят на празника на  клубовете на пенсионера и инвалида в Района, на Дневния център „Света Марина“ и ще украсят класни си стаи. На 1 март всички посетители на администрацията на район „Възраждане“ ще получат мартенички, изработени от децата с послание за здраве, щастие, радост и пролетно настроение.

За поредна година беше украсено „Дървото на Баба Марта“ пред сградата на районната администрация, а  пред входа две еко инсталации посрещат посетителите.  

В „Работилницата на Баба Марта“ се включиха кмета на район „Възраждане“ Савина Савова, общинския съветник Борислав Борисов, заместник-кметовете на район „Възраждане“ арх. Николай Диков и Татяна Димитрова, секретаря на МКБППМН към район „Възраждане“ Цветанка Петкова, служители на районната администрация, преподаватели и педагогически съветници.

Галерия
Още от Новини и съобщения


СТОЛИЧНА ОБЩИНА ОТПРАВЯ ВТОРА П О К А Н А ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ПОДМЯНА НА ОТОПЛИТЕЛНИ УСТРОЙСТВА НА ТВЪРДО ГОРИВО
Формуляри за кандидатстване от физически и юридически лица се подават в съответната районна администрация.
ИЗПЪЛНЕНО ОБЕЩАНИЕ ОТ КМЕТА НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА
Район "Възраждане" изпълни ремонт на междублоково пространство в „Зона Б-18“, част от „Зелената зона“ за платено почасово паркиране между блоковете: 1,3,4,5,6,7 и бл. 339, 339Б, 340 и 341.IZPA
СПИСЪК НА ОДОБРЕНИ И НЕОДОБРЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА НАПРАВИ ПЪРВА КОПКА НА НОВА ДЕТСКА ГРАДИНА
Новата сграда е разширение на 119 детска градина  "Детска планета" на ул. "Брегалница" 26-30.