Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

БАБА МАРТА ЗАВЪРЗА МАРТЕНИЦИТЕ В РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“

Публикувано на: 25.02.2019 г. | 19:07 ч.

За 5-та поредна година дни преди 1 март, децата от училищата в район „Възраждане“ помогнаха на Баба Марта да направи мартеници в работилницата й, която беше организирана по инициатива на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова. Сръчните ръце на малчуганите изработиха мартеници, които ще дарят на празника на  клубовете на пенсионера и инвалида в Района, на Дневния център „Света Марина“ и ще украсят класни си стаи. На 1 март всички посетители на администрацията на район „Възраждане“ ще получат мартенички, изработени от децата с послание за здраве, щастие, радост и пролетно настроение.

За поредна година беше украсено „Дървото на Баба Марта“ пред сградата на районната администрация, а  пред входа две еко инсталации посрещат посетителите.  

В „Работилницата на Баба Марта“ се включиха кмета на район „Възраждане“ Савина Савова, общинския съветник Борислав Борисов, заместник-кметовете на район „Възраждане“ арх. Николай Диков и Татяна Димитрова, секретаря на МКБППМН към район „Възраждане“ Цветанка Петкова, служители на районната администрация, преподаватели и педагогически съветници.

Галерия
Още от Новини и съобщения


УЧЕНИЦИ ОТ 136 ОУ УЧАСТВАХА ВЪВ ФОРУМ-ТЕАТЪР СРЕЩУ ТРАФИКА НА ХОРА
Инициативата е част от Годишната програма на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни на район "Възраждане". 
„ДА ДАРИШ ЖИВОТ“ С ЧАСТИЦА ОТ ТЕБ
В район „Възраждане“ беше открит стенопис с послание за донорство
30 ГОДИНИ ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И ИЗРАЕЛ
В 134 СУ "Димчо Дебелянов" беше отбелязана 30-годишнината от възстановяването на дипломатическите отношения между България и Израел.