Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

Съобщение

Публикувано на: 23.03.2019 г. | 19:17 ч.

От 20 март в район „Възраждане“ започна обработването на парковете, градините и междублоковите пространства  - общо 261 дка срещу кърлежи и гризачи  До момента са обработени площите в  парк „Възраждане“, парк “Свети Никола”, читалище „Христо Ботев”, детската площадка на ул. “Инж. Иван Иванов” и “Пиротска” и  междублоковите пространство от 8 до 14 блок, зелените площи на 1,3,5,6,7,339 и 340 бл. в „Зона Б-18“, зелените площи на бл. 2 и бл. 3 в “Зона Б-3”. Обработването на зелените площи и междублокови пространства на територията на района продължава. На всички обработени площи са поставени предупредителни съобщения след извършената манипулация.

Галерия
Още от Новини и съобщения


ЗАКРИТИЯТ БАСЕЙН В ПАРК
Кметът на София Йорданка Фандъкова и кметът на район „Възраждане“ Савина Савова провериха готовността на закрития басейн в парк „Възраждане“ да посрещне първите си посетители.
ПРОЕКТ „ПАТРОНАЖНА ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ – РАЙОН ВЪЗРАЖДАНЕ”
Чрез проекта  се предоставят услуги по домовете, оказване на подкрепа на възрастни хора над 65 години с ограничения или невъзможност за самообслужване;  хора с увреждания;  възрастни в риск – лица в зависимост от грижа, поради увреждане, неподвижност или невъзможност за водене на независим и самостоятелен живот;  поставени под карантина във връзка с COVID-19.
ПОКЛОН ПРЕД БОТЕВ И ГЕРОИТЕ, ЗАГИНАЛИ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ
2 юни Ден на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България