Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

„СПОРТУВАЙ, ТВОРИ, ИГРАЙ, МЕЧТАЙ!”

Публикувано на: 04.06.2019 г. | 21:16 ч.

С много песни, танци, веселие и забавни игри под мотото „Спортувай, твори, играй и мечтай“ в район „Възраждане“ беше отбелязан Международния ден на детето – 1 юни. За поредна година кметът на район „Възраждане“  Савина Савова и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни  и непълнолетни организират празник за децата на Района.

Савина Савова поздрави всички деца, родители и преподаватели и им пожела да бъдат здрави, щастливи, да се учат и да имат безгрижно лято и щастливо детство.  

Часове наред паркът „Свети Никола“ се огласяше от музика, детски песни и весел смях. Децата рисуваха на асфалт съкровените си мечти, играха шах, тенис на маса и много различни забавни игри, сгъваха оригами и правиха сувенири от хартия, които подариха на най-малките. На „Открита сцена на младите таланти” се представиха съставите от училищата в район „Възраждане”. И като на всеки празник имаше лакомства и награди.

Галерия
Още от Новини и съобщения


ЗАКРИТИЯТ БАСЕЙН В ПАРК
Кметът на София Йорданка Фандъкова и кметът на район „Възраждане“ Савина Савова провериха готовността на закрития басейн в парк „Възраждане“ да посрещне първите си посетители.
ПРОЕКТ „ПАТРОНАЖНА ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ – РАЙОН ВЪЗРАЖДАНЕ”
Чрез проекта  се предоставят услуги по домовете, оказване на подкрепа на възрастни хора над 65 години с ограничения или невъзможност за самообслужване;  хора с увреждания;  възрастни в риск – лица в зависимост от грижа, поради увреждане, неподвижност или невъзможност за водене на независим и самостоятелен живот;  поставени под карантина във връзка с COVID-19.
ПОКЛОН ПРЕД БОТЕВ И ГЕРОИТЕ, ЗАГИНАЛИ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ
2 юни Ден на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България