Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

„СПОРТУВАЙ, ТВОРИ, ИГРАЙ, МЕЧТАЙ!”

Публикувано на: 04.06.2019 г. | 21:16 ч.

С много песни, танци, веселие и забавни игри под мотото „Спортувай, твори, играй и мечтай“ в район „Възраждане“ беше отбелязан Международния ден на детето – 1 юни. За поредна година кметът на район „Възраждане“  Савина Савова и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни  и непълнолетни организират празник за децата на Района.

Савина Савова поздрави всички деца, родители и преподаватели и им пожела да бъдат здрави, щастливи, да се учат и да имат безгрижно лято и щастливо детство.  

Часове наред паркът „Свети Никола“ се огласяше от музика, детски песни и весел смях. Децата рисуваха на асфалт съкровените си мечти, играха шах, тенис на маса и много различни забавни игри, сгъваха оригами и правиха сувенири от хартия, които подариха на най-малките. На „Открита сцена на младите таланти” се представиха съставите от училищата в район „Възраждане”. И като на всеки празник имаше лакомства и награди.

Галерия
Още от Новини и съобщения


Съобщение относно ПРЕБРОЯВАНЕ 2021
Промяна в периода на провеждане
СТАРТ НА ДАНЪЧНАТА КАМПАНИЯ 2021 г. В СТОЛИЧНА ОБЩИНА!
И през 2021 г. местните данъци и такси не се променят, остават същите като през миналата година.
СТОЛИЧНА ОБЩИНА ОТПРАВЯ ВТОРА П О К А Н А ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ПОДМЯНА НА ОТОПЛИТЕЛНИ УСТРОЙСТВА НА ТВЪРДО ГОРИВО
Формуляри за кандидатстване от физически и юридически лица се подават в съответната районна администрация.
ИЗПЪЛНЕНО ОБЕЩАНИЕ ОТ КМЕТА НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА
Район "Възраждане" изпълни ремонт на междублоково пространство в „Зона Б-18“, част от „Зелената зона“ за платено почасово паркиране между блоковете: 1,3,4,5,6,7 и бл. 339, 339Б, 340 и 341.IZPA