Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

„СПОРТУВАЙ, ТВОРИ, ИГРАЙ, МЕЧТАЙ!”

Публикувано на: 04.06.2019 г. | 21:16 ч.

С много песни, танци, веселие и забавни игри под мотото „Спортувай, твори, играй и мечтай“ в район „Възраждане“ беше отбелязан Международния ден на детето – 1 юни. За поредна година кметът на район „Възраждане“  Савина Савова и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни  и непълнолетни организират празник за децата на Района.

Савина Савова поздрави всички деца, родители и преподаватели и им пожела да бъдат здрави, щастливи, да се учат и да имат безгрижно лято и щастливо детство.  

Часове наред паркът „Свети Никола“ се огласяше от музика, детски песни и весел смях. Децата рисуваха на асфалт съкровените си мечти, играха шах, тенис на маса и много различни забавни игри, сгъваха оригами и правиха сувенири от хартия, които подариха на най-малките. На „Открита сцена на младите таланти” се представиха съставите от училищата в район „Възраждане”. И като на всеки празник имаше лакомства и награди.

Галерия
Още от Новини и съобщения


Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова откри училищния шахматен турнир „Възраждане“ 2020 - част от Програмата на района срещу агресията в училище
Савина Савова, кмет на район "Възраждане": Шахматът е древна игра, която възпитава уважение към противника, търпение, развива въображението, учи на стратегия и тактика, а също е и начин за самоусъвършенстване. Шахматният турнир, който организираме за поредна година е част от Програмата на район „Възраждане“ и на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни на нашия район за противодействие на проявите на агресия и насилие в училище. Столична община и район „Възраждане“  полагаме грижи и създаваме добри условия за спорт на децата и младежите, популяризираме различни видове спорт за по-качествен, активен и здравословен живот.
Кметът на район «Възраждане» Савина Савова отчете успешната превантивна работа на МКБППМН
Савина Савова, кмет на район "Възраждане и председател на МКБППМН: Благодарение на успешната превантивна работа нямаме деца, настанени във ВУИ и СПИ, нямаме и деца с повторни противообществени прояви  
Повод за гордост
Младият диригент и композитор Милен Апостолов, заслужено е сред номинираните тази година за наградите „Икар“ 2020