Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

„СПОРТУВАЙ, ТВОРИ, ИГРАЙ, МЕЧТАЙ!”

Публикувано на: 04.06.2019 г. | 21:16 ч.

С много песни, танци, веселие и забавни игри под мотото „Спортувай, твори, играй и мечтай“ в район „Възраждане“ беше отбелязан Международния ден на детето – 1 юни. За поредна година кметът на район „Възраждане“  Савина Савова и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни  и непълнолетни организират празник за децата на Района.

Савина Савова поздрави всички деца, родители и преподаватели и им пожела да бъдат здрави, щастливи, да се учат и да имат безгрижно лято и щастливо детство.  

Часове наред паркът „Свети Никола“ се огласяше от музика, детски песни и весел смях. Децата рисуваха на асфалт съкровените си мечти, играха шах, тенис на маса и много различни забавни игри, сгъваха оригами и правиха сувенири от хартия, които подариха на най-малките. На „Открита сцена на младите таланти” се представиха съставите от училищата в район „Възраждане”. И като на всеки празник имаше лакомства и награди.

Галерия
Още от Новини и съобщения


80 СОЦИАЛНО СЛАБИ ХОРА ОТ РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ" ПОЛУЧАВАТ ТОПЪЛ ОБЯД ВКЪЩИ
Проектът „Топъл обяд“ в район „Възраждане“ се реализира без прекъсване от юли 2013 година. От началото наизвънредното положение, нуждаещите се получават топлата храна вкъщи.
РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ИНИЦИАТИВАТА НА КМЕТА НА СОФИЯ ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА В ПОДКРЕПА НА САМОТНИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА
Кметът на район "Възраждане" Савина Савова, заедно с доброволци от района, посети възрастни хора в домовете им и им достави храна.
СЪОБЩЕНИЕ
Преустановяват се, до второ нареждане, посещенията в домакинствата на лицата, пожелали подмяна на старите си отоплителни устройства на твърдо гориво.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С МАСКИ НА ЗАКРИТИ И ОТКРИТИ ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА
Мярката се предприема с цел ограничаване разпространението на епидемията от COVID 19, която е тежка извънредна ситуация, свързана с общественото здраве в национален и световен мащаб.