Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

Пикник за деца и приемни родители, организиран от Фондация „За нашите деца“

Публикувано на: 15.09.2019 г. | 13:31 ч.

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова се включи в традиционния есенен пикник за деца и приемни родители, организиран от Фондация „За нашите деца“, по инициатива на нейния председател Ваня Шалапатова.

Савина Савова пожела на малчуганите щастливо детство, а на техните приемни родители благодари за грижите, всеотдайността и любовта, която даряват на децата. Тя благодари на всички ръководители и служители на фондацията, за доброто, което правят и отдадеността на мисията, на която са се посветили.        

През 2018 г.  Фондацията получи от Столична община голяма сграда в непосредствена близост до изградената през 2015 г. „Детска къща“ , в която ще предоставя  широк спектър от социални услуги за деца, семейства и приемни родители.

Галерия
Още от Новини и съобщения


ИЗПЪЛНЕНО ОБЕЩАНИЕ ОТ КМЕТА НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА
Район "Възраждане" изпълни ремонт на междублоково пространство в „Зона Б-18“, част от „Зелената зона“ за платено почасово паркиране между блоковете: 1,3,4,5,6,7 и бл. 339, 339Б, 340 и 341.IZPA
СПИСЪК НА ОДОБРЕНИ И НЕОДОБРЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА НАПРАВИ ПЪРВА КОПКА НА НОВА ДЕТСКА ГРАДИНА
Новата сграда е разширение на 119 детска градина  "Детска планета" на ул. "Брегалница" 26-30.
РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ" ПОДКРЕПЯ КАМПАНИЯТА "КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ"
По инициатива на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова бяха поставени 10 метални контейнера с форма на сърце за събиране на пластмасови капачки.