Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

Пикник за деца и приемни родители, организиран от Фондация „За нашите деца“

Публикувано на: 15.09.2019 г. | 13:31 ч.

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова се включи в традиционния есенен пикник за деца и приемни родители, организиран от Фондация „За нашите деца“, по инициатива на нейния председател Ваня Шалапатова.

Савина Савова пожела на малчуганите щастливо детство, а на техните приемни родители благодари за грижите, всеотдайността и любовта, която даряват на децата. Тя благодари на всички ръководители и служители на фондацията, за доброто, което правят и отдадеността на мисията, на която са се посветили.        

През 2018 г.  Фондацията получи от Столична община голяма сграда в непосредствена близост до изградената през 2015 г. „Детска къща“ , в която ще предоставя  широк спектър от социални услуги за деца, семейства и приемни родители.

Галерия
Още от Новини и съобщения


ЗАКРИТИЯТ БАСЕЙН В ПАРК
Кметът на София Йорданка Фандъкова и кметът на район „Възраждане“ Савина Савова провериха готовността на закрития басейн в парк „Възраждане“ да посрещне първите си посетители.
ПРОЕКТ „ПАТРОНАЖНА ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ – РАЙОН ВЪЗРАЖДАНЕ”
Чрез проекта  се предоставят услуги по домовете, оказване на подкрепа на възрастни хора над 65 години с ограничения или невъзможност за самообслужване;  хора с увреждания;  възрастни в риск – лица в зависимост от грижа, поради увреждане, неподвижност или невъзможност за водене на независим и самостоятелен живот;  поставени под карантина във връзка с COVID-19.
ПОКЛОН ПРЕД БОТЕВ И ГЕРОИТЕ, ЗАГИНАЛИ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ
2 юни Ден на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България