Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

80 СОЦИАЛНО СЛАБИ ХОРА ОТ РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ" ПОЛУЧАВАТ ТОПЪЛ ОБЯД ВКЪЩИ

Публикувано на: 03.04.2020 г. | 15:23 ч.

Топла храна за 80 социално слаби жители на район "Възраждане" се доставя по домовете на хората от 25 март, от началото на извънредното положение.  Проектът „Топъл обяд“ в район „Възраждане“ се реализира без прекъсване от юли 2013 година. Преди извънредното положение, нуждаещите се получаваха топлата храна лично. За да се избегне струпване на много хора на едно място, както и за спазване на мерките за предотвратяване на разпространението на COVID 19, приготвянето на храната и всички доставки се изпълняват при стриктни мерки за хигиена и безопасност. Осигурени са лични средства за безопасност на хората, които доставят храната - ръкавици и маски и се следват всички процедури по дезинфекция.

Доставянето на храна по домовете на хората, включени в проекта „Топъл обяд“ в район „Възраждане“, е изключително важно, защото те попадат в рисковата група особено застрашени от вируса.

#ЗаедноСмеВъзраждане 

Галерия
Още от Новини и съобщения


УЧЕНИЦИ ОТ 136 ОУ УЧАСТВАХА ВЪВ ФОРУМ-ТЕАТЪР СРЕЩУ ТРАФИКА НА ХОРА
Инициативата е част от Годишната програма на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни на район "Възраждане". 
„ДА ДАРИШ ЖИВОТ“ С ЧАСТИЦА ОТ ТЕБ
В район „Възраждане“ беше открит стенопис с послание за донорство
30 ГОДИНИ ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И ИЗРАЕЛ
В 134 СУ "Димчо Дебелянов" беше отбелязана 30-годишнината от възстановяването на дипломатическите отношения между България и Израел.