Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

„ГАРАЖЪТ НА БАБА“

Публикувано на: 09.10.2020 г. | 03:55 ч.

По инициатива на кмета на район „Възраждане“ и председател на МКБПП към Района  Савина Савова,  учениците от 30 СУ „Братя Миладинови“ и 46 ОУ „Константин Фотинов“  участваха във форум-театър „Гаражът на баба“, представящ по истински случай темата за наркотичната зависимост, през погледа на млади хора, поставени в конкретна ситуация и различните избори, които всеки от тях прави, както и как грешният избор само на един човек, може да повлияе на съдбата на приятелите му.

Инициативата е част от годишната програма на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към район „Възраждане“, като превенция срещу девиантното поведение на подрастващите. Употребата на наркотици отдавна не е проблем, за който не се говори и се случва само на другите. Младите хора активно предлагаха решения на конкретните казуси и опасността от "Вирусът на наркоманията", който може да зарази всеки, който се поддаде  на изкушението за бързо и лесно забогатяване.

Галерия
Още от Новини и съобщения


СТОЛИЧНА ОБЩИНА ОТПРАВЯ ВТОРА П О К А Н А ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ПОДМЯНА НА ОТОПЛИТЕЛНИ УСТРОЙСТВА НА ТВЪРДО ГОРИВО
Формуляри за кандидатстване от физически и юридически лица се подават в съответната районна администрация.
ИЗПЪЛНЕНО ОБЕЩАНИЕ ОТ КМЕТА НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА
Район "Възраждане" изпълни ремонт на междублоково пространство в „Зона Б-18“, част от „Зелената зона“ за платено почасово паркиране между блоковете: 1,3,4,5,6,7 и бл. 339, 339Б, 340 и 341.IZPA
СПИСЪК НА ОДОБРЕНИ И НЕОДОБРЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА НАПРАВИ ПЪРВА КОПКА НА НОВА ДЕТСКА ГРАДИНА
Новата сграда е разширение на 119 детска градина  "Детска планета" на ул. "Брегалница" 26-30.