Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

„ГАРАЖЪТ НА БАБА“

Публикувано на: 09.10.2020 г. | 03:55 ч.

По инициатива на кмета на район „Възраждане“ и председател на МКБПП към Района  Савина Савова,  учениците от 30 СУ „Братя Миладинови“ и 46 ОУ „Константин Фотинов“  участваха във форум-театър „Гаражът на баба“, представящ по истински случай темата за наркотичната зависимост, през погледа на млади хора, поставени в конкретна ситуация и различните избори, които всеки от тях прави, както и как грешният избор само на един човек, може да повлияе на съдбата на приятелите му.

Инициативата е част от годишната програма на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни към район „Възраждане“, като превенция срещу девиантното поведение на подрастващите. Употребата на наркотици отдавна не е проблем, за който не се говори и се случва само на другите. Младите хора активно предлагаха решения на конкретните казуси и опасността от "Вирусът на наркоманията", който може да зарази всеки, който се поддаде  на изкушението за бързо и лесно забогатяване.

Галерия
Още от Новини и съобщения


УЧЕНИЦИ ОТ 136 ОУ УЧАСТВАХА ВЪВ ФОРУМ-ТЕАТЪР СРЕЩУ ТРАФИКА НА ХОРА
Инициативата е част от Годишната програма на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни на район "Възраждане". 
„ДА ДАРИШ ЖИВОТ“ С ЧАСТИЦА ОТ ТЕБ
В район „Възраждане“ беше открит стенопис с послание за донорство
30 ГОДИНИ ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И ИЗРАЕЛ
В 134 СУ "Димчо Дебелянов" беше отбелязана 30-годишнината от възстановяването на дипломатическите отношения между България и Израел.