Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

Савина Савова, кмет на район "Възраждане": Да не забравяме да бъдем добри.

Публикувано на: 28.03.2020 г. | 00:18 ч.

В дни на изпитания трябва да изпълним с действия и смисъл думи като СЪПРИЧАСТНОСТ, ПОДКРЕПА И СОЛИДАРНОСТ. С екипа ми и директорите на детските градини в район „Възраждане“ предоставихме на Дома за възрастни хора в „Зона Б-5“  малотрайните хранителни продукти, плодове и зеленчуци от складовете на детските градини.

В Дома са настанени над 70 самотни възрастни, за които дарихме продуктите, които са в срок на годност, но не могат да се съхранят дългосрочно в складовете на детските градини, които в момента са затворени. И разбира се, стриктно спазихме всички санитарно-хигиенни норми.

Грижата за възрастните хора е грижа за нашите майки и бащи. С живеещите в Дома ни свързва приятелство, доказано през годините, и затова това не е само храна, а доказателство за моята, нашата подкрепа, на която могат да разчитат. Да не забравяме ДА БЪДЕМ ДОБРИ!  

#ЗаедноСмеВъзраждане

Галерия
Още от Новини и съобщения


УЧЕНИЦИ ОТ 136 ОУ УЧАСТВАХА ВЪВ ФОРУМ-ТЕАТЪР СРЕЩУ ТРАФИКА НА ХОРА
Инициативата е част от Годишната програма на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни на район "Възраждане". 
„ДА ДАРИШ ЖИВОТ“ С ЧАСТИЦА ОТ ТЕБ
В район „Възраждане“ беше открит стенопис с послание за донорство
30 ГОДИНИ ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И ИЗРАЕЛ
В 134 СУ "Димчо Дебелянов" беше отбелязана 30-годишнината от възстановяването на дипломатическите отношения между България и Израел.