Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

ДАРИХА БЪРЗИ ТЕСТОВЕ ЗА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА АДМИНИСТРАЦИЯТА НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“

Публикувано на: 10.04.2020 г. | 01:24 ч.

 

Администрацията на район „Възраждане“ получи дарение от 80 бързи теста за скрининг на COVID19 от фирма „Диамед“ ООД, която предлага висококачествени медицински продукти, оборудване и консумативи на българския пазар. Дарените тестове са клинично изпитани, с висока чувствителност и за професионална диагностична употреба - за установяване на първична и вторична инфекция от COVID 19, за качествено откриване на антитела към вируса, като по вида на антителата, се определя дали инфекцията е преминала или присъства в организма.
 
Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова благодари на дарителите за щедростта и съпричастността към служителите на районната администрация, които въпреки строгите санитарно хигиенни мерки, които са въведени и се спазват, са  изложени на риск, поради многобройните контакти с хората, които ежедневно получават административни услуги.

“Като кмет на района „Възраждане“ заедно с екипа ми, полагаме грижи както за служителите, така и за хората, които посещават администрацията ни.  Сърдечно благодаря на нашите дарители от  „Диамед“ ООД. По време на предстоящите християнски празници, призовавам всички да бъдем отговорни към себе си и към близките си. Колкото и да са трудни за изпълнение, мерките за социална изолация се основават на осъзнатата ни отговорност към живота и здравето на хората. В дните на изпитание, нека бъдем смирени, съпричастни и отговорни!“, каза пред дарителите Савина Савова и отново им благодари.

Служителите на районната администрация бяха тествани в лабораторни условия и добрата новина е, че всички резултати са отрицателни.

#ЗаедноСмеВъзраждане

Галерия
Още от Новини и съобщения


СТОЛИЧНА ОБЩИНА ОТПРАВЯ ВТОРА П О К А Н А ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ПОДМЯНА НА ОТОПЛИТЕЛНИ УСТРОЙСТВА НА ТВЪРДО ГОРИВО
Формуляри за кандидатстване от физически и юридически лица се подават в съответната районна администрация.
ИЗПЪЛНЕНО ОБЕЩАНИЕ ОТ КМЕТА НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА
Район "Възраждане" изпълни ремонт на междублоково пространство в „Зона Б-18“, част от „Зелената зона“ за платено почасово паркиране между блоковете: 1,3,4,5,6,7 и бл. 339, 339Б, 340 и 341.IZPA
СПИСЪК НА ОДОБРЕНИ И НЕОДОБРЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА НАПРАВИ ПЪРВА КОПКА НА НОВА ДЕТСКА ГРАДИНА
Новата сграда е разширение на 119 детска градина  "Детска планета" на ул. "Брегалница" 26-30.