Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

Презентация на документалния филм „Не дишай” на журналистката Емилия Антова.

Публикувано на: 11.05.2015 г. | 16:32 ч.

                  Във връзка с отворените врати на МКБППМН при СО-район „Възраждане” и в изпълнение на съвместен проект на комисията и Младежки информационен център „Възраждане”  „ Животът е безценен-не на дрогата, алкохола и тютюневия дим”, финансиран от Столична община, на 11.05.2015г. в 18 СОУ „Уйлям Гладстон” журналистката Емилия Антова презентира авторският си филм „ Не дишай ” пред учениците от VIII клас.

        Замисъла на филма е да покаже на децата вредата от тютюнопушенето.

Събитието откри кмета на района Савина Савова, която в словото си подчерта, че децата са обща грижа и отговорност и затова превенцията е от изключително значение за опазване на живота и здравето им.

        Присъстваха  Николай Ценков от Младежки информационен център „Възраждане”, Зам.кмета Татяна Димитрова, директора на училището г-жа Величка Стойчева,Секретари на МКБППМН  от столичните райони, учители на 18 СОУ.

  Ефекта от филма беше изключителен. След презентацията учениците  дискутираха дълго и задълбочено проблематиката.

Филма ще се размножи и предостави на всички училища на територията на район „Възраждане”

Галерия
Още от Новини и съобщения


РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ ИНИЦИАТИВАТА НА КМЕТА НА СОФИЯ ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА В ПОДКРЕПА НА САМОТНИ ВЪЗРАСТНИ ХОРА
Кметът на район "Възраждане" Савина Савова, заедно с доброволци от района, посети възрастни хора в домовете им и им достави храна.
СЪОБЩЕНИЕ
Преустановяват се, до второ нареждане, посещенията в домакинствата на лицата, пожелали подмяна на старите си отоплителни устройства на твърдо гориво.
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С МАСКИ НА ЗАКРИТИ И ОТКРИТИ ОБЩЕСТВЕНИ МЕСТА
Мярката се предприема с цел ограничаване разпространението на епидемията от COVID 19, която е тежка извънредна ситуация, свързана с общественото здраве в национален и световен мащаб.
УДЪЛЖАВА СЕ БЕЗПЛАТНОТО ПАРКИРАНЕ В „СИНЯ“ И „ЗЕЛЕНА“ ЗОНА В СОФИЯ
До 12 април или до края на обявените епидемиологичните мерки, паркирането в зоните за платено паркиране ще е безплатно.