Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

Презентация на документалния филм „Не дишай” на журналистката Емилия Антова.

Публикувано на: 11.05.2015 г. | 16:32 ч.

                  Във връзка с отворените врати на МКБППМН при СО-район „Възраждане” и в изпълнение на съвместен проект на комисията и Младежки информационен център „Възраждане”  „ Животът е безценен-не на дрогата, алкохола и тютюневия дим”, финансиран от Столична община, на 11.05.2015г. в 18 СОУ „Уйлям Гладстон” журналистката Емилия Антова презентира авторският си филм „ Не дишай ” пред учениците от VIII клас.

        Замисъла на филма е да покаже на децата вредата от тютюнопушенето.

Събитието откри кмета на района Савина Савова, която в словото си подчерта, че децата са обща грижа и отговорност и затова превенцията е от изключително значение за опазване на живота и здравето им.

        Присъстваха  Николай Ценков от Младежки информационен център „Възраждане”, Зам.кмета Татяна Димитрова, директора на училището г-жа Величка Стойчева,Секретари на МКБППМН  от столичните райони, учители на 18 СОУ.

  Ефекта от филма беше изключителен. След презентацията учениците  дискутираха дълго и задълбочено проблематиката.

Филма ще се размножи и предостави на всички училища на територията на район „Възраждане”

Галерия
Още от Новини и съобщения


ЗАПОЧНА ПРЕМАХВАНЕТО НА СУХИ ДЪРВЕТА И КЛОНИ В РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“-СО
С цел превенция на инциденти се извършва и допълнителен оглед на изсъхнали и опасни дървета и клони на територията на район „Възраждане“, които попадат в имоти общинска собственост.
Проект за разглеждане от граждани
 "Организация на движението /включително  и въвеждане на еднопосочно движение/ по улиците заключени между бул. "Ал. Стамболийски", бул. "Константин Величков" и бул. "Инж. Иван Иванов"
КИНО НА ОТКРИТО В ПАРК „ВЪЗРАЖДАНЕ“
На 14 август 2017 г. (понеделник) от 20:45 "Блок игрално кино" на открито ще представи  в парк "Възраждане" игралния филм „Куче“ на режисьора Владимир Петев,  2016  и филма „Урок“ на режисьора Петър Вълчанов и Кристина Грозева, 2014.