Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

Отминали времена и избелели фотографии

Публикувано на: 17.03.2015 г. | 20:17 ч.

 „Отминали времена и избелели фотографии

 

 Хората обичат да фотографират - да оставят своя лик за поколенията, да съхранят скъпи спомени от събития, красиви пейзажи, да запечатат в снимки промени и моменти от живота си.

И така започва една дълголетна фото-сага...

 

 

Уважаеми граждани на район „Възраждане“,

 

В навечерието на 24 май – Ден на славянската писменост и на българската просвета и култура, се чества традиционно и празникът на район „Възраждане“. Тази година отново ще празнуваме заедно на 22 май с празнично фолклорно шествие и фолклорен концерт в градинката „Св.Никола“.

Ръководството на район „Възраждане“ инициира организирането на Фотографски салон с изложба на фотографии отразяващи миналото на района, в който живеем и работим днес.

Как са изглеждали улиците, по които се разхождаме всеки ден, невероятните сгради, част от които са запазени и досега, атмосферата на старите квартали  – откраднати мигове от отминали времена в света на черно-белите образи?

Отправяме нашата покана към всички вас за участие и разчитаме да ни предоставите подбрани автентични фотографии, отразяващи кадри - част от историята на днешният район „Възраждане“.

Предварително благодарим за възможността да популяризираме и представим тези безценни образи на всички жители на район „Възраждане“.

Моля изпращайте Вашите снимки в срок до 24.04.2015 г. на:

 e-mail адреси:  t.mihaylova@so-vazrajdane.bg ; prosveta_vaz@abv.bg;

Facebook страницата на района - Столична Община - Район "Възраждане";

Лично - вторник и четвъртък от 14.00 до 17.00 ч. в сградата на районната администрация – бул. „Александър Стамболийски“ №62, отдел „Образование и Култура“

Тел. за връзка: 02/ 980 17 20

Още от Новини и съобщения


Савина Савова, кмет на район "Възраждане": Да не забравяме да бъдем добри.
В дни на изпитания трябва да изпълним с действия и смисъл думи като СЪПРИЧАСТНОСТ, ПОДКРЕПА И СОЛИДАРНОСТ.
УДЪЛЖАВА СЕ СРОКЪТ НА ВСИЧКИ МЕРКИ СРЕЩУ COVID 19 У НАС
По заповед на здравния министър Кирил Ананиев срокът на всички мерки слежу COVID 19 се удължава до 12 април, включително.
СТОЛИЧНАТА ОБЩИНА СЪЗДАДЕ ЕДИННА ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА ПО ВЪПРОСИ ОТ ГРАЖДАНИ ЗА COVID-19
Системата е изградена с безвъзмездното съдействие на софийския офис на SAP България, филиал на световния софтуерен лидер SAP SE у нас.