Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

❗ИЗВЪНРЕДНИ МЕРКИ ЗА АДМИНИСТРАТИВНИ УСЛУГИ В РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“

Публикувано на: 16.03.2020 г. | 15:55 ч.

Във връзка с обявеното, с Решение от 13.03.2020 г. на Народното събрание на Република България, извънредно положение и Заповед № РД-01-124/13.03.2020 г. на Министъра на здравеопазването и за защита здравето на гражданите, район „Възраждане“ въвежда допълнителни спешни мерки при предоставянето на административни услуги и обслужване на бизнеса и физическите лица.

✅  Заявления за услуги, жалби и сигнали могат да се подават по електронна поща на info@so-vazrajdane.bg или чрез контактната форма в сайта на района http://www.so-vazrajdane.bg/kontakti. След като документът Ви бъде заведен в деловодството, ще получите по имейл входящия му номер. Моля, оставяйте телефон за обратна връзка. 

✅  Уведомяваме всички граждани, че влизането в сградата на район „Възраждане се осъществява при конктролиран достъп и задължителна  дезинфекция на ръцете.Няма да се допускат лица с прояви на остри респираторни заболявания.

✅  За периода на извънредното положение, от 16 март до 13 април 2020 г., се преустановява провеждането на приемни дни на администрацията и обществени обсъждания.

✅  Напомняме, че задълженията към Местни данъци и такси могат да се заплатят по електронен път  

Галерия
Още от Новини и съобщения


СТОЛИЧНА ОБЩИНА ОТПРАВЯ ВТОРА П О К А Н А ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ПОДМЯНА НА ОТОПЛИТЕЛНИ УСТРОЙСТВА НА ТВЪРДО ГОРИВО
Формуляри за кандидатстване от физически и юридически лица се подават в съответната районна администрация.
ИЗПЪЛНЕНО ОБЕЩАНИЕ ОТ КМЕТА НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА
Район "Възраждане" изпълни ремонт на междублоково пространство в „Зона Б-18“, част от „Зелената зона“ за платено почасово паркиране между блоковете: 1,3,4,5,6,7 и бл. 339, 339Б, 340 и 341.IZPA
СПИСЪК НА ОДОБРЕНИ И НЕОДОБРЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА НАПРАВИ ПЪРВА КОПКА НА НОВА ДЕТСКА ГРАДИНА
Новата сграда е разширение на 119 детска градина  "Детска планета" на ул. "Брегалница" 26-30.