Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА ПРОВЕДЕ РАБОТНА СРЕЩА С ДИРЕКТОРИТЕ НА УЧИЛИЩАТА В РАЙОНА ЗА ПОДГОТОВКАТА НА УЧЕБНАТА ГОДИНА В УСЛОВИЯТА НА COVID 19

Публикувано на: 14.09.2020 г. | 13:04 ч.

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова днес проведе работна среща с директорите на всички училища в района във връзка с подготовката на предстоящата учебна година в условията на COVID -19.

Беше обсъдена организацията за спазване на противоепидемичните мерки и провеждането на учебния процес в съответствие с указанията на Министерство на образованието и науката, Столична община, Министерство на здравеопазването и РЗИ за системата на училищното образование през учебната 2020-2021г. На входовете на училищата стриктно ще бъде следена температурата и здравословното състояние на децата, направена е организация за спазване на дистанция и дезинфекция.

За откриването на учебната година на 15 септември директорите на училищата в района са създали необходимата организация - изготвени са графици по часове, публикувани в сайтовете на училищата.

Савина Савова подчерта, че отговорността за опазване здравето на децата и провеждането на учебния процес е споделена и разчита и на съпричасността на родителите за постигането на баланса между спазването на противоепидемичните мерки и обучението на децата.

Савина Савова обсъди с директорите детайли за спазването на обществения ред, опазването на имуществото и сградите на училищата.

Галерия
Още от Новини и съобщения


СТОЛИЧНА ОБЩИНА ОТПРАВЯ ВТОРА П О К А Н А ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ПОДМЯНА НА ОТОПЛИТЕЛНИ УСТРОЙСТВА НА ТВЪРДО ГОРИВО
Формуляри за кандидатстване от физически и юридически лица се подават в съответната районна администрация.
ИЗПЪЛНЕНО ОБЕЩАНИЕ ОТ КМЕТА НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА
Район "Възраждане" изпълни ремонт на междублоково пространство в „Зона Б-18“, част от „Зелената зона“ за платено почасово паркиране между блоковете: 1,3,4,5,6,7 и бл. 339, 339Б, 340 и 341.IZPA
СПИСЪК НА ОДОБРЕНИ И НЕОДОБРЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА НАПРАВИ ПЪРВА КОПКА НА НОВА ДЕТСКА ГРАДИНА
Новата сграда е разширение на 119 детска градина  "Детска планета" на ул. "Брегалница" 26-30.