Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

НАД 100 СОЦИАЛНО СЛАБИ СЕМЕЙСТВА И НУЖДАЕЩИ СЕ ЖИТЕЛИ В РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ ЩЕ ПОЛУЧАТ ПАКЕТИ С ОСНОВНИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Публикувано на: 09.04.2020 г. | 18:24 ч.
Днес, 9 април, район „Възраждане“ получи дарение от над два тона хранителни продукти, които са осигурени от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица и Български червен кръст. Помощта ще бъде раздадена на над 100 семейства - социално слаби жители, хора с увреждания, възрастни, болни и трудно подвижни хора, хора с крайно ниски доходи от района, почти всички от които са в рисковата група, застрашена от COVID 19.
От утре, 10 април, социални работници и доброволци ще започнат раздаването на пакетите, всеки с по16 броя основни пакетирани хранителни продукти и консерви в домовете на нуждаещите се, за да помогнат на хората да посрещнат Великденските празници.

Галерия
Още от Новини и съобщения


СТОЛИЧНА ОБЩИНА ОТПРАВЯ ВТОРА П О К А Н А ЗА КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ПОДМЯНА НА ОТОПЛИТЕЛНИ УСТРОЙСТВА НА ТВЪРДО ГОРИВО
Формуляри за кандидатстване от физически и юридически лица се подават в съответната районна администрация.
ИЗПЪЛНЕНО ОБЕЩАНИЕ ОТ КМЕТА НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА
Район "Възраждане" изпълни ремонт на междублоково пространство в „Зона Б-18“, част от „Зелената зона“ за платено почасово паркиране между блоковете: 1,3,4,5,6,7 и бл. 339, 339Б, 340 и 341.IZPA
СПИСЪК НА ОДОБРЕНИ И НЕОДОБРЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА НАПРАВИ ПЪРВА КОПКА НА НОВА ДЕТСКА ГРАДИНА
Новата сграда е разширение на 119 детска градина  "Детска планета" на ул. "Брегалница" 26-30.