Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

НАД 100 СОЦИАЛНО СЛАБИ СЕМЕЙСТВА И НУЖДАЕЩИ СЕ ЖИТЕЛИ В РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ ЩЕ ПОЛУЧАТ ПАКЕТИ С ОСНОВНИ ХРАНИТЕЛНИ ПРОДУКТИ

Публикувано на: 09.04.2020 г. | 18:24 ч.
Днес, 9 април, район „Възраждане“ получи дарение от над два тона хранителни продукти, които са осигурени от Фонда за европейско подпомагане на най-нуждаещите се лица и Български червен кръст. Помощта ще бъде раздадена на над 100 семейства - социално слаби жители, хора с увреждания, възрастни, болни и трудно подвижни хора, хора с крайно ниски доходи от района, почти всички от които са в рисковата група, застрашена от COVID 19.
От утре, 10 април, социални работници и доброволци ще започнат раздаването на пакетите, всеки с по16 броя основни пакетирани хранителни продукти и консерви в домовете на нуждаещите се, за да помогнат на хората да посрещнат Великденските празници.

Галерия
Още от Новини и съобщения


УЧЕНИЦИ ОТ 136 ОУ УЧАСТВАХА ВЪВ ФОРУМ-ТЕАТЪР СРЕЩУ ТРАФИКА НА ХОРА
Инициативата е част от Годишната програма на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни на район "Възраждане". 
„ДА ДАРИШ ЖИВОТ“ С ЧАСТИЦА ОТ ТЕБ
В район „Възраждане“ беше открит стенопис с послание за донорство
30 ГОДИНИ ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И ИЗРАЕЛ
В 134 СУ "Димчо Дебелянов" беше отбелязана 30-годишнината от възстановяването на дипломатическите отношения между България и Израел.