Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

ПОКЛОН ПРЕД БОТЕВ И ГЕРОИТЕ, ЗАГИНАЛИ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ

Публикувано на: 02.06.2020 г. | 16:28 ч.

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова и представители на районната администрация,  отдадоха почит към Ботев и героите, паднали в борбата за свободата и независимостта на България, поднесоха венец и цветя пред паметника на Ботев в район „Възраждане“ на едноименния булевард в столицата. 

Цветя от министъра на труда и социалната политика Деница Сачева, поднесоха представители на министерството. По традиция ръководството и преподавателите от читалище „Христо Ботев“ от  район „Възраждане“ поднесоха цветя на паметника.

Десетокласникът от 32 СУИЧЕ Мартин Дочев просълзи присъстващите с изпълнението си на стихотворението на Христо Ботев „На прощаване“.

Родители, довели децата си, за пръв да чуят сирените пред паметника на Христо Ботев,  поставиха цветя.

Галерия
Още от Новини и съобщения


ЗАКРИТИЯТ БАСЕЙН В ПАРК
Кметът на София Йорданка Фандъкова и кметът на район „Възраждане“ Савина Савова провериха готовността на закрития басейн в парк „Възраждане“ да посрещне първите си посетители.
ПРОЕКТ „ПАТРОНАЖНА ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ – РАЙОН ВЪЗРАЖДАНЕ”
Чрез проекта  се предоставят услуги по домовете, оказване на подкрепа на възрастни хора над 65 години с ограничения или невъзможност за самообслужване;  хора с увреждания;  възрастни в риск – лица в зависимост от грижа, поради увреждане, неподвижност или невъзможност за водене на независим и самостоятелен живот;  поставени под карантина във връзка с COVID-19.