Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ" ПОДКРЕПЯ КАМПАНИЯТА "КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ"

Публикувано на: 15.12.2020 г. | 16:53 ч.

По инициатива на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова, в изпълнение на плана за възпитание и превенция на МКБППМН,, бяха поставени 10 метални контейнера с форма на сърце,  в подкрепа на кампанията „Капачки за бъдеще“.  Контейнерите са поставени в детските градини в района, в 30 СУ  „Братя Миладинови“, в 46 ОУ „Константин Фотинов“ и в сградата на администрацията на район „Възраждане“ на  бул. „Александър Стамболийски“ 62.

„Целта ни е да научим децата да се грижат по-добре за околната среда и да помагат на хората в нужда. Със събраните от капачките пари се закупуват съвременни кувьози за неонатологиите на различни болници в страната, в по-малки населени места,  които се нуждаят от нова техника  за новородените. Искам да възпитаме децата да бъдат отговорни, състрадателни и грижовни, да бъдат добри хора“, обясни инициативата Савина Савова, кмет на район „Възраждане“.

Най-нетърпеливи да се включат в кампанията бяха Мария от 3В клас на 30 СУ и  4 годишната Адриана.

 

Галерия
Още от Новини и съобщения


ИЗПЪЛНЕНО ОБЕЩАНИЕ ОТ КМЕТА НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА
Район "Възраждане" изпълни ремонт на междублоково пространство в „Зона Б-18“, част от „Зелената зона“ за платено почасово паркиране между блоковете: 1,3,4,5,6,7 и бл. 339, 339Б, 340 и 341.IZPA
СПИСЪК НА ОДОБРЕНИ И НЕОДОБРЕНИ КАНДИДАТИ ЗА ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ В ПРЕБРОЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ЖИЛИЩНИЯ ФОНД В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ПРЕЗ 2021 Г.
КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА НАПРАВИ ПЪРВА КОПКА НА НОВА ДЕТСКА ГРАДИНА
Новата сграда е разширение на 119 детска градина  "Детска планета" на ул. "Брегалница" 26-30.
В ОЧАКВАНЕ НА ДЯДО КОЛЕДА
Грейнаха светлините на коледната елха в парк „Възраждане“.