Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ Е ДОМАКИН НА ФЕСТИВАЛА „СОФИЯ ДИША“ НА 9 АВГУСТ

Публикувано на: 05.08.2015 г. | 16:44 ч.

На 9 август 2015 г.  16.00 до 22.00 часа Район „Възраждане“ - СО е домакин на фестивала  „София диша“. Втората неделя, от програмата на фестивала  ще бъде посветена на визуалните изкуства и ще се проведе на една от най-старите улици в столицата -  ул. „Пиротска“, която ще се превърне в пространство и сцена на визуалните изкуства и тяхното непосредствено представяне от български и чуждестранни съвременни артисти. Много от новите или интересни стари технологии, използвани в изкуствата,  които могат да се  видят по време на демонстрации и работилници за деца и възрастни.

Фестивалът за градска култура „София диша” е част от Календара на културните събития на Столична община и популяризира по иновативен начин централните софийски улици, спомогна за развитието на техния самостоятелен образ и зададе посока на реализирането им като запазени марки за столицата. Информация за фестивала можете да намерите на www.sofiadisha.com

ОЧАКВАМЕ ВИ!

Във връзка с организирането на фестивала „София диша“ 2015, Ви уведомяваме за предвидената временна организация на движението:

1. Престоят, паркирането и влизането на пътни превозни средства ще бъдат забранени, както следва:

1.1. От 08.00 до 23.00 часа на 09.08.2015 г. по ул. „Пиротска” между ул. „Георг Вашингтон” и бул. „Стефан Стамболов”.

2. Влизането в двете посоки на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите обслужващи събитието, ще бъде забранено, както следва:

     2.1. От 08.00 до 22.00 часа на 09.08.2015 г. по:

     - ул. „Георг Вашингтон” между бул. „Тодор Александров” и ул. „Пиротска”;

     - ул. „Княз Борис І” между бул. „Пиротска” и ул. „Екзарх Йосиф”;

    - ул. „Цар Самуил” между бул. „Тодор Александров” и ул. „Пиротска”.

Молим, да ни извините за причиненото неудобство, свързано с временната невъзможност да паркирате автомобилите си на обичайното място. 

Галерия
Още от Новини и съобщения


УЧЕНИЦИ ОТ 136 ОУ УЧАСТВАХА ВЪВ ФОРУМ-ТЕАТЪР СРЕЩУ ТРАФИКА НА ХОРА
Инициативата е част от Годишната програма на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни на район "Възраждане". 
„ДА ДАРИШ ЖИВОТ“ С ЧАСТИЦА ОТ ТЕБ
В район „Възраждане“ беше открит стенопис с послание за донорство
30 ГОДИНИ ПРИЯТЕЛСТВО МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И ИЗРАЕЛ
В 134 СУ "Димчо Дебелянов" беше отбелязана 30-годишнината от възстановяването на дипломатическите отношения между България и Израел.