Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

ЗАКРИТИЯТ БАСЕЙН В ПАРК

Публикувано на: 16.06.2020 г. | 16:14 ч.

Кметът на София Йорданка Фандъкова и кметът на район „Възраждане“ Савина Савова провериха готовността на закрития басейн в парк „Възраждане“, който от днес отваря врати за посетители. Готови са и 5-те външни басейна с водни пързалки и СПА-зоната, за които се очаква окончателното потвърждение на разпорежданията на РЗИ. Басейните използват минералната вода от сондажа „Баталова воденица“. Комплексът се управлява от „Софийски имоти“ АД.

Непосредствено до аквапарка и закрития басейн, в  западната страна на комплекса са изградени и чешми за наливане на минерална вода, от които хората ще могат да си наливат вода, щом приключи законовата процедура от МОСВ.

За откриването, първите 100 посетители, които закупят едномесечна карта, ще получат 20% отстъпка, а първите 100, закупили тримесечни карти ще получат 30% отстъпка. Цените за басейна са съпоставими с тези в държавните басейни, като може да се ползва отстъпка за деца и възрастни.

На сайта на дружеството  са публикувани всички услуги, които комплекса предлага.

https://vazrajdane-wellness.com

Още от Новини и съобщения


ПРОЕКТ „ПАТРОНАЖНА ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ – РАЙОН ВЪЗРАЖДАНЕ”
Чрез проекта  се предоставят услуги по домовете, оказване на подкрепа на възрастни хора над 65 години с ограничения или невъзможност за самообслужване;  хора с увреждания;  възрастни в риск – лица в зависимост от грижа, поради увреждане, неподвижност или невъзможност за водене на независим и самостоятелен живот;  поставени под карантина във връзка с COVID-19.
ПОКЛОН ПРЕД БОТЕВ И ГЕРОИТЕ, ЗАГИНАЛИ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ
2 юни Ден на Ботев и загиналите за свободата и независимостта на България