Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

30 ГОДИНИ ОТ СЪЗДАВАНЕТО НА 81 ОДЗ „ЛИЛИЯ“

Публикувано на: 27.05.2016 г. | 14:21 ч.

С емоционален концерт на възпитаниците на 81 ОДЗ „Лилия“ беше отбелязана 30-годишнината от създаването на детското заведение. Елена Райчева, директор на  81 ОДЗ „Лилия“ приветства гостите на събитието и благодари за уважението и подкрепата, която тя и екипа й получават в този вълнуващ за тях момент. „Страст, винаги е имало много страст в работата ни, в отношението и отговорността към отглеждането, възпитанието и обучението на нашите деца, на децата на България“, каза в обръщението си Елена Райчева и благодари на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова и заместник-кмета на район „Възраждане“ Татяна Димитрова, че споделят този празник заедно с преподавателите, служителите, гостите и децата на 81 ОДЗ „Лилия“.

„Тази годишнина е повод за пореден път да Ви поздравя и засвидетелствам уважение към Вас - хората, които с любов и грижа за най-малките граждани на район „Възраждане“ - СО, разтваряте безкрайните хоризонти на знанието и доброто. Вие сте хората,  на които с доверие и отговорност поверяваме живота и духовното израстване на нашите деца. Използвам възможността да Ви поздравя  и да Ви пожелая много здраве, сили и успехи и да бъдете все така пазители на българското родолюбие и духовност“ каза в приветствието си Савина Савова, кмет на район „Възраждане“ и пожела на всички преподаватели и служители да получат най-голямата награда – удовлетворение и признателност от постигнатото. Савина Савова благодари за  професионализма, отдадеността и нестихващия ентусиазъм, с който работят. 

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова поздрави и малчуганите: „Скъпи деца, Вие сте надеждата, силата и енергията за успеха и бъдещето на България. Желая Ви щастливи игри, смели мечти, да бъдете знаещи и можещи достойни български граждани. Нека искрата на знанието, запалена от  Вашите преподаватели озарява пътя Ви и Ви даде увереност и сили, когато на 15  септември прекрачите прага на училището“.

С много стихове, песни и танци децата поздравиха всички присъстващи  и разбира се като на рожден ден имаше торта и лакомства за всички.

Галерия
Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет