Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

„РИСУНКИ ЗА ГОШКО"

Публикувано на: 29.11.2016 г. | 20:12 ч.

"Деца помагат на Деца" е мотото, под което се провежда тридневната изложба, която беше официално открита на 28 октомври т.г. Изложбата обединява усилията и талантите на ученици от две софийски училища – 48 ОУ "Йосиф Ковачев" и Национална гимназия по приложни изкуства "Св. Лука" за спасяването на малкия Гошко.

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова, заместник-кметовете на район „Възраждане“ арх. Николай Диков и Татяна Димитрова подкрепиха каузата на децата – да помогнат на дете в беда със своите рисунки, ръчно изработени предмети:  коледна украса, кукли, картички, гоблени, ангели и приказни герои. В края на първия ден галерията остана почти празна. Всички приходите ще бъдат дарени за животоспасяващо лечение в Германия на Георги Желязков, ученик от 48 ОУ, който е диагностициран с дифузен глиом на ствола на мозъка и се бори за живота си.

Инициативата е част от Програмата за социалната отговорност на "Пазари-Възраждане" ЕАД. Дружеството предостави галерия "Сердика" за провеждането на благотворителна изложба „Рисунки за Гошко”.

https://www.facebook.com/%D0%9F%D0%BE%D0%B4%D0%BA%D1%80%D0%B5%D0%BF%D0%B5%D1%82%D0%B5-%D0%93%D0%BE%D1%88%D0%BA%D0%BE-951496484977442/?fref=ts

Галерия
Още от Новини и съобщения


ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ И РАЗЯСНЯВАНЕ
НА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ И ТЕСТОВО ГЛАСУВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ"
Обучения на секционните избирателни комисии
на територията на Двадесет и четвърти изборен район – София
Компенсации за деца над 3 годишна възраст
Компенсиране през 2022 г. на разходите за отглеждане, възпитание и обучение на деца, които не са приети поради липса на места в общински детски ясли и яслени групи в общински и държавни детски градини.
Компенсации за деца в яслена възраст
Компенсиране през 2022 г. на разходите за отглеждане, възпитание и обучение на деца, които не са приети поради липса на места в общински детски ясли и яслени групи в общински и държавни детски градини.