Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

3 ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ДЕЦА В ПОЧИВНИТЕ ДНИ В РАЙОН

Публикувано на: 27.09.2017 г. | 19:20 ч.

3 ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ДЕЦА В ПОЧИВНИТЕ ДНИ В РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ"

30 септември (събота) и 1 ноември (неделя)

ЕМОДЖИ ПРАЗНИК - Борса за размяна на емоджита на паркингите на  BILLA магазините на ул. „Опълченска“ 35 и ул. „Гюешево“14

BILLA България организира мащабна борса за размяна на любимите на малки и големи емоджита. Всички фенове на атрактивните фигурки имат възможност да открият липсващите елементи в колекцията си на специални събития на 30 септември (събота) и 1 октомври (неделя) от 11:00 ч. Това ще бъде кулминацията на промо кампанията на BILLA, вдъхновена от анимационния филм „Емоджи: Филмът“. Специални изненади, много игри и музика ще донесат на децата невероятно настроение и незабравими емоции. Те ще имат възможност да се срещнат с някои от любимите си герои от „Емоджи: Филмът“ и да се забавляват заедно с тях.  

BILLA България и нейният управител Бойко Сачански канят всички емоджи фенове в събота и неделя на паркингите на 52 магазина в страната, за да създадат добро настроение у децата и техните родители.

                                                                      

***

1 ноември (неделя)

НДД - ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА – ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ

На 1 октомври т.г. от 10:30 ч. на откритата сцена пред Националният дворец на децата ще бъде открита новата учебна година с празничен концерт на представителните състави на НДД, водосвет, който ще бъде отслужен от отец Кирил от православния храм „Св. апостоли Петър и Павел“ и  Ден на отворените врати за всички малки и големи почитатели на изкуството и творчеството.

Знаменосците тази година в традиционната тържествената церемония по внасяне на знамената на Република България, Европейския съюз и НДД са световните шампиони по корабомоделизъм, възпитаници на школата на НДД, които на световния шампионат в Унгария по безапелационен начин се окичиха с 4 златни и 2 сребърни медала.

Участници в  празничната програма са: СБМ „Цветни мечти” с ръководители Снежана и Борислава Бечеви, ДВГ „Сладки пуканки” с ръководител Светлана Струнджева, балетно студио „Макове” с ръководители Евелина Желева и Мариана Георгиева, Клуб по спортни танци „Стил” с ръководител Анелия Серафимова, ВФ „Славейчета” с ръководител Силвия Статкова, танцово ателие „Алегрета, с ръководител Илина Агова, Адриана Кръстева от студиото по поп и джаз пеене към НДД с музикален педагог Силвия Статкова, клуба по Таекуондо, Танцов ансамбъл „Бъдниче” с ръководител Марек Дяков, Школата по атракционни изкуства с ръководител Бойчо Костадинов,  ДЮФА „ Изворче” с главен художествен ръководител доцент Михаил Букорещлиев.

                                                                       

***

1 ноември (неделя)

ОТВОРЕНИ ВРАТИ В АКАДЕМИЯ „ДАЯ“

На 1 октомври т.г. от 10:00 до 12:00 ч. Академия „ДАЯ“ организира Празник на отворените врати за децата, за който има специален повод - 19 години от първия творчески проект и една година от заниманията в новото ателие, на ул. „Три уши“ 103, партер.

Академия за детско творчество „ДАЯ“ е създадена от художничката Дарина Янева през 2007 г. е зона за свободно творчество за младите таланти, които утре ще създават културните ценности на България. В ателието на „ДАЯ“ в София свободата на изява е водеща, за да могат децата да изразят себе си чрез рисуването и да се забавляват. Ролята на художниците-преподаватели е насочваща, образователна и подкрепяща всички нестандартни идеи на децата.

                                                                     

Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет