Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

НОВ ТЪРГОВСКИ ОБЕКТ В РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“

Публикувано на: 10.11.2017 г. | 13:54 ч.

BILLA ОТВОРИ 6-ИЯ СИ МАГАЗИН В РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ В MALL OF SOFIA

С водосвет и тържествена церемония беше открит 115 търговски обект на BILLA -България в Mall of Sofia, 6-ия поред в район „Възраждане“ от общо 44 магазина в София. Лентата прерязаха: кметът на район „Възраждане“ Савина Савова, управителят на BILLA –България Бойко Сачански и представителят на ръководството на Mall of Sofia Ноах Мааян.

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова благодари за възможността да сподели този радостен момент. „За хората от район „Възраждане“ – за всички, които живеят и работят тук, както и за гостите на столицата това е една придобивка, която осигурява нови работни места и още едно ново място в район „Възраждане“, в което клиентите ще получат качествени услуги. Искам да благодаря на г-н Сачански за партньорството  и подкрепата, за социално отговорната политика на компанията, за подкрепата на значими обществени каузи и социално уязвими групи хора,  за добрите дела“ каза в приветтвието си Савина Савова и пожела на всички здраве, успех и сили в мисията, която BILLA-Българи реализира.

„Щастливи сме, че BILLA продължава да се разраства и да достига до все повече българи. В един и същи ден стъпваме едновременно в Mall of Sofia, един от най-атрактивните търговски центрове в столицата и в най-големия квартал на Кърджали. Магазините ще предложат на клиентите добре познатите им висококачествени продукти и безупречно обслужване. Фактът, че всяка седмица над 1 милион българи пазаруват при нас и ни гласуват доверие, ни стимулира да продължим да работим по същия начин и да разширяваме мрежата си“, каза Бойко Сачански по време на церемонията.

Специално за гостите и първите посетители на новия магазин в Mall of Sofia управителят на BILLA-Българи Бойко Сачански направи кратка презентация на специалната концепция, адаптирана към голям търговски център, в която основен акцент са продуктите, приготвени на място: прясно изцедени фрешове, ароматен хляб, изпечен от сертифицирани BILLA пекари, апетитни месни и безмесни грил специалитети. Новият магазин разполага с витрини на обслужване с месо и риба, откъдето клиентите могат да избират между богато разнообразие от пресни и висококачествени продукти. Любителите на бирата пък ще имат възможност да се освежат с живо пиво с уникален вкус. В магазина се предлага и характерният за BILLA богат асортимент с доказано качество – винаги свежи плодове и зеленчуци, отгледани в едни от най-плодородните кътчета на България, прясно месо с гарантиран произход и млечни продукти по БДС. Атрактивните промоции на различни групи продукти ще направят пазаруването още по-приятно. 

Галерия
Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет