Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

КМЕТЪТ НА СОФИЯ ЙОРДАНКА ФАНДЪКОВА ОТКРИ ЛЕДЕНАТА ПЪРЗАЛКА НА КОМПЛЕКС „СПОРТНА СОФИЯ“ В РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“

Публикувано на: 01.12.2017 г. | 18:06 ч.

За трета поредна година кметът на София Йорданка Фандъкова откри ледената пързалка на комплекс „Спортна София“ в парк „Възраждане“.  Изпълнителният директор на „Спортна София 2000“ в „Зона Б-5“ Бойко Додов сподели с присъстващите, че тази година дружеството е осигурило нова машина, с  която ще осигури по-добро качество на леда. Желаещите да карат кънки на лед ще имат възможност да го направят всеки ден от 8:30 до 22:00 часа по време на зимния сезон. Децата от детските градини и училища в столицата могат да карат безплатно по 1 час всеки ден от 8:30 до 9:30 часа. Тази година ръководството на спортия комплекс  подарява 30 минути  повече на ледената пързалка. За 4 лв. ще могат да се пързалят час и половина, а миналата година само час. Пързалката предлага и възможности за начално обучение на деца и начинаещи в спортовете хокей на лед и фигурно пързаляне, допълни още Бойко Додов. 

Независимо от лошото време, малките фигуристи и хокеисти направиха кратка демонстрация за гостите на събитието. Най-малката спортистка на леда беше 2 годишната Ади.

Галерия
Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет