Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА БЕШЕ УДОСТОЕНА СЪС ЗВАНИЕТО ПРИЯТЕЛ НА „ФЕСТИВАЛ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО“

Публикувано на: 07.06.2018 г. | 12:12 ч.

КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА БЕШЕ УДОСТОЕНА СЪС ЗВАНИЕТО ПРИЯТЕЛ НА „ФЕСТИВАЛ НА ПРИЯТЕЛСТВОТО“

 

 Кметът на район „Възраждане“-СО Савина Савова  откри "Фестивалът на приятелството", който се проведе на 1 и 2 юни 2018 г. в най-новия столичен парк – парк „Възраждане“ Фестивалът беше организиран от район "Възраждане"-СО и фондация "Радетели за България" под патронажа на кмета на София Йорданка Фандъкова. Фестиалът се проведе под мотото "Приятелството за един по-добър свят". Целта му е да подари на децата празник - за повече детски усмивки, да ги обедини, независимо от възраст, потребности и здравословно състояние, в празник на приятелството и толерантността.

Тази година, на второто издание на фестивала, кметът на район "Възраждане"-СО Савина Савова беше удостоена със званието най-добър приятел на "Фестивала на приятелството". Популярни лица от сферата на българската култура и спорт, изявени личности, защитаващи значими обществени каузи по време на фестивала и съпътстващите събития приемат предизвикателството да бъдат "посланици на добра воля" и „приятели на Фестивала“. Тази година това бяха РадинаВелчева, основател на Фондация „Искам бебе“, Милена Златкова, радиоводещ в предаването „Тройка на разсъмване“ по радио „Витоша“ и народната певица Теди Еротеева.

В продължение на 2 дни на специално изградената сцена до фонтана в парк "Възраждане" прозвуча химна на фестивала "Песен за приятелството", проведе се безплатен концерт на открито, с участието на популялни български изпълнители и представяне на приятелите на фестивала, а в специално изградени шатри, децата се забавляваха,  участваха в различни образователни и спортни игри и викторини, обменяха идеи, работиха в екип,  участваха в различни творчески работилници, танцуваха, пяха и рисуваха.

Галерия
Още от Новини и съобщения