Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

Честит първи учебен ден!

Публикувано на: 17.09.2018 г. | 10:35 ч.

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

 

УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ, УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Поздравявам Ви с първия учебен ден и Ви пожелавам успешна учебна година. Училищния звънец отново приканва да поемете по пътя на знанието. Първият учебен ден е вълнуващ и незабравим, особено за най-нетърпеливите – първокласниците и трепетен за учениците,  които  завършват тази година.

На учителите, пожелавам да бъдат здрави, да предават своите знания и умения, да бъдат  все така всеотдайни и отговорни професионалисти. С преклонение и уважение към Вашия труд Ви пожелавам да дарявате децата ни с любов, с възрожденски дух да предавате българските ценности, за да бъдат достойни граждани на България, Европа и на света.

            На първокласниците, пожелавам здраве и успехи, да бъдат упорити, да изживеят незабравимо детство,  приключението, което започва днес да ги срещне с мъдри и добри приятели, с които да мечтаят и творят.

           Скъпи ученици,

Бъдете здрави и  отговорни,  уважавайте своите родители и преподаватели. С дръзновение преследвайте мечтите си, смело посрещайте трудностите, а успехите – с убеждението, че можете повече. 

На всички родители пожелавам с любов да подкрепят своите деца, да  споделят усилията им, да ги им помагат когато срещат трудности, да поощтряват успехите им. 

Нека новата учебна 2018-2019 година бъде успешна за всички.

Честит празник и на добър час!

 

САВИНА САВОВА,

КМЕТ НА РАЙОН ВЪЗРАЖДАНЕ

Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет