Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

Грейнаха светлините на коледната елха в район „Възраждане“

Публикувано на: 09.12.2018 г. | 20:17 ч.

Кметът на район "Възраждане" Савина Савова, общинският съветник Борислав Борисов и Дядо Коледа запалиха светлините на коледната елха в парк "Възраждане". Това е традиция, създадена от откриването на най-новия столичен парк, която радва малки и големи жители и гости на София.

Савина Савова пожела на всички здраве, късмет, щастливи мигови, любов и благословение в домовете. Дядо Коледа, който за малко беше оставил джуджетата в Лапландия да приготвят подаръците на всички послушни и добри деца, разказа защо всяка година идва в домовете по целия свят и дарява радост. За срещата с Дядо Коледа беше дошъл и секретаря на Министерство на младежта и спорта Асен Марков, който предаде на Дядо Коледа списък с успешните български спортисти и младежи, прославили България и направили добри дела през тази година.

Специален поздрав за Дядо Коледа и гостите на събитието поднесоха децата от Студио за поп и джаз пеене при Националния дворец на децата, с художествен ръководител Силвия Статкова: дует "Аметист", Гергана Русева и Албена Николова.

Празникът завърши с впечатляващо атрактивни фойерверки.

Галерия
Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет