Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

„СПОРТУВАЙ, ТВОРИ, ИГРАЙ, МЕЧТАЙ!”

Публикувано на: 04.06.2019 г. | 21:16 ч.

С много песни, танци, веселие и забавни игри под мотото „Спортувай, твори, играй и мечтай“ в район „Възраждане“ беше отбелязан Международния ден на детето – 1 юни. За поредна година кметът на район „Възраждане“  Савина Савова и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни  и непълнолетни организират празник за децата на Района.

Савина Савова поздрави всички деца, родители и преподаватели и им пожела да бъдат здрави, щастливи, да се учат и да имат безгрижно лято и щастливо детство.  

Часове наред паркът „Свети Никола“ се огласяше от музика, детски песни и весел смях. Децата рисуваха на асфалт съкровените си мечти, играха шах, тенис на маса и много различни забавни игри, сгъваха оригами и правиха сувенири от хартия, които подариха на най-малките. На „Открита сцена на младите таланти” се представиха съставите от училищата в район „Възраждане”. И като на всеки празник имаше лакомства и награди.

Галерия
Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет