Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

ФОТОКОНКУРС „ВЪЗРАЖДАНЕ - СЪРЦЕТО НА СОФИЯ“

Публикувано на: 21.08.2019 г. | 10:50 ч.

Район „Възраждане“-СО обявява конкурс зa фoтoгрaфии oт район „Възраждане“ на тема „Възраждане – сърцето на София“. Конкурсът е посветен на Деня на София – 17 септември.

Мoгaт дa участват вcички жeлaeщи – любитeли и прoфecиoнaлиcти, бeз възрacтoви oгрaничeния. Допускат се до 3 фотографии, които трябва да бъдат изпратени до 17 септември 2019 г., включително, на e-mail: konkursi@so-vazrajdane.bg

ИЗИСКВАНИЯ:

Към снимките трябва да има cледната информация:

  • имe нa aвтoрa
  • aдрec
  • тeлeфoнeн нoмeр
  • имейл

ТЕХНИЧЕСКИ ИЗИСКВАНИЯ КЪМ СНИМКИТЕ

Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG, да имат заглавие и задължително да бъдат придружени от кратък текст, описващ мястото, ситуацията и историята на снимката - до 500 знака с интервалите.

Големината на изображението трябва да бъде нe по-малка от 2000 пиксела по дългата страна. Резолюцията на изображенията трябва да е не по-малка от 200 dpi. Файловете не трябва да са по-големи от 10MB. Всеки автор трябва да може да предостави изходен файл (снимка в оригинален размер).

Допускат се следните допълнителни обработки на снимката:

  • обработка на яркост и контраст;
  • изостряне на изображението;
  • прекадриране на снимката.

Не се допускат фотоколажи, както и снимки, които са грубо ретуширани дигитално или съдържат допълнително прибавени надписи и графики и намеса на фотообработващи програми.

Снимките ще бъдат публикувани във Фейсбук страницата на район „Възраждане“ , а победителите ще бъдат определени от броя гласували за тях във Фейсбук страницата (броя лайкове). Гласуването ще приключи на 18 септември в 23:59 ч. Победителите ще бъдат обявени на 19 септември 2019 г.

АВТОРСКИ ПРАВА

Авторските права са притежание на фотографите.

Участниците в конкурса могат да изпращат само фотографии, направени от тях самите и върху които имат авторски права. Организаторите не проверяват авторството на фотографиите и приемат акта на изпращането им като декларация за авторство от страна на участниците. За автор на снимката ще бъде считан кандидатът, чието име е записано в текста на имейла, с който снимката е изпратена за конкурса. Снимките не бива да са обвързани с договор за изключителни авторски права към трети лица .

Изпращайки фотография за участие в конкурса „Възраждане – сърцето на София“, участниците дават съгласието си организаторите да ги използват по следния начин: да ги публикуват в печатни и електронни издания, да бъдат включени в изложби, както и да бъдат използвани от други медии в публикации, свързани с изявата, и с цел реклама и представяне на конкурса. Участникът освобождава организаторите на конкурса от всякакви претенции на трети лица, свързани с използване на фотографиите за промоционалните цели на конкурса, както и за публикация на промоционални и информационни материали, свързани с дейността на Столична община и район „Възраждане“ – СО

ПРИЕМАНЕ НА ПРАВИЛАТА НА КОНКУРСА

С изпращане на творба за участие в конкурса, участниците автоматично декларират, че са запознати с условията на конкурса и че ги приемат.

СЪХРАНЕНИЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ

Предоставените лични данни ще служат само за целите на конкурса в съгласие със Закона за набиране и съхраняване на личните данни и няма да бъдат предоставяни на трети страни. Личните данни ще послужат за идентифициране на победителите в конкурса и съответното им награждаване.

Фотографът дава съгласието си на Столична община – район „Възраждане“ да използва неговото/нейното име в публичните съобщения, свързани със състезанието.

За запитвания и допълнителна информация пишете на e-mail: konkursi@so-vazrajdane.bg или изпратете запитване във Фейсбук страницата на район „Възраждане“.

Още от Новини и съобщения


От 27.09.2023 г. родителите имат възможност да подават документи за изплащане на компенсации през нов модул на ИСОДЗ, ПГУ и I-ви клас
От 27.09.2023 г. родителите имат възможност да подават документи за изплащане на компенсации през нов модул на ИСОДЗ, ПГУ и I-ви клас
СЛУЖИТЕЛИ НА НАГ СА ВРЪЧИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЗА КОНСТАТИВЕН АКТ ЗА НАРУШЕНИЯ НА СТРОИТЕЛЯ НА БЛОКА ДО БЛ. 18 В "ЗОНА Б-5"
Това е началото на производството по спиране на изпълнението и забрана достъпа до строежа.