Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

Информационен телефон за граждани във връзка с изпълнение на Проект

Публикувано на: 08.11.2022 г. | 16:36 ч.

Във връзка с изпълнявания от Столична община проект „Подобряване качеството на атмосферния въздух в Столична община чрез подмяна на отоплителни устройства на твърдо гориво с екологични алтернативи”, финансиран от Оперативна програма „Околна среда“ 2014-2020 г., Ви уведомявам, че крайните получатели, които участват по проекта за подмяна на отоплителните уреди могат да получават актуална информация от служител към екипа по проекта всеки делничен ден от 9:00-17:30ч  на следния телефон: 02/9377-327.

            Информацията своевременно е публикувана и на електронната страница на проекта на следния линк: https://www.sofia.bg/opos

            Моля, информацията да се предоставя на заинтересованите лица (граждани, кметове на кметства, кметски наместници и др.), чрез използваните от Вас комуникационни канали.

Отчитайки важността на съвместните ни усилия и действия по проекта, чиято основна цел е подобряване качеството на атмосферния въздух на територията на Столична община, разчитам на Вашата подкрепа и сътрудничество.

Още от Новини и съобщения


110 ГОДИНИ ОТ ОДРИНСКАТА ЕПОПЕЯ
26 март - Ден на Тракия
125 ГОДИНИ ОТ ОСНОВАВАНЕТО НА 32 СУИЧЕ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"
В Зала 1 на НДК, кметът на район "Възраждане" Савина Савова поздрави всички настоящи и бивши учители, родители, ученици и бивши възпинатици на училището, които препълниха Залата.