Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

КМЕТЪТ НА РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ САВИНА САВОВА ПОЗДРАВИ ПОБЕДИТЕЛИТЕ В КОНКУРСА ЗА НАЙ-КРАСИВО ВЕЛИКДЕНСКО ЯЙЦЕ В ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА В

Публикувано на: 19.04.2023 г. | 14:54 ч.

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова присъства на традиционния Конкурс за най-красиво великденско яйце в Дома за стари  хората  в „Зона Б-5“.

"Грижата за Вас, възрастните хора, е грижа за нашите родители, баби и дядовци. Ние имате нужда от нас, от внимание, грижа и обич, но и ние имаме нужда от Вас", каза Савина Савова и допълни, ме не бива да забравяме за възрастните хира и в делник, и в празник.

Възрастните хора бяха възхитени от поредната среща с децата, който ги  поздравиха с празнична програма.

И като на всеки конкурс, и днес имаше награди: нашият Дом спечели наградата за „Най-оригинална украса“, Дневният център „Св. Марина“ получи наградата за „Най-стилно яйце“, Домът в Княжево – „За най-шарено яйце“, Дом „Дълголетие“ – „Най-приказно яйце“ и Дом „Надежда“ – „Яйце, изработено от природни материали“.

Галерия
Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет