Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Публикувано на: 02.03.2023 г. | 01:00 ч.

В „Работилниците на Баба Марта“ децата от район „Възраждане“ изработиха мартеници за „Дървото на Баба Марта“, което всяка година се окичва пред сградата на районната администрация. Тази година децата изработиха и мартенички за дървета в парк „Възраждане“, а за радост на всички деца, по инициатива на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова в парк „Възраждане“ е поставен декор за снимки с Пижо и Пенда.

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова и живите мартенички Карина и Калоян от 2 клас на 46 ОУ „Константин Фотинов“ подариха на кмета на София Йорданка Фандъкова и председателя на СОС Георги Георгиев мартеници, изработени от деца от 30 СУ „Братя Миладинови“ с пожелания за здраве и щастие. Чрез символите на древната българска традиция децата от район „Възраждане“ децата отправиха призив за мир, доброта и обединение в името на щастливото им детство!

Галерия
Още от Новини и съобщения


110 ГОДИНИ ОТ ОДРИНСКАТА ЕПОПЕЯ
26 март - Ден на Тракия
125 ГОДИНИ ОТ ОСНОВАВАНЕТО НА 32 СУИЧЕ „СВ. КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"
В Зала 1 на НДК, кметът на район "Възраждане" Савина Савова поздрави всички настоящи и бивши учители, родители, ученици и бивши възпинатици на училището, които препълниха Залата.