Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

ДВОЙНА ПОБЕДА ЗА ОТБОРИТЕ НА ЦСКА НА ТУРНИРА ЗА КУПА „ВЪЗРАЖДАНЕ“2023

Публикувано на: 12.06.2023 г. | 03:04 ч.

След изключително оспорвани срещи бяха излъчени победителите на Детския футболен турнир за Купа „Възраждане“2023. В двата дни на турнира участваха 18 футболни отбора  с над 250 деца.

Кметът на район „Възраждане“ Савина Савова поздрави участниците в турнира за успешното представяне и им пожела да бъдат здрави, да продължават да спортуват и  да успяват в училище, както и в спорта.

След Георги Иванов - Гонзо, който откри турнира, специален гост във втория ден на футболната надпревара беше  Йоан Борносузов, централен нападател, състезател в Младежкия национален отбор на България. На 16 години Йоан подписва първия си професионален договор с ФК Дженоа, играе за Primavera 1 с клубния си отбор в серия А на италианското първенство. Йоан Борносузов  е възпитаник на 32 СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ и на 18 СУ „Уилям Гладстон“. Завършва  средното си образование в Спортно училище на ЦСКА - СУ "Ген. Владимир Стойчев"  .

Младата футболна надежда Йоан Борносузов поздрави малките футболисти и сподели с тях, че е много развълнуван  и че и той е бил на тяхното място – участвал е в много състезания и знае какви са емоциите, когато си победител и когато губиш, но най-важно е да продължават да спортуват,  да обичат футбола и да следват мечтите си.

Наградите връчиха кметът на район „Възраждане“ Савина Савова,  Йоан Борносузов, Саша Симонович – треньор ФК „Възраждане 2020“ и членове на УС на ФК „Възраждане 2020“, съорганизатори на турнира.

При родените през 2014 година на първо място се класира отборът на  ЦСКА, втори остана отборът на ФК „Хлапетата“ – Благоевград и на трето място -  ФК „Възраждане 2020“.

За „Най-добър вратар“ беше обявен  Александър Денчев  от ЦСКА, „Най-полезен играч“ -  Румен Деянски от ФК „Хлапетата“ – Благоевград, а „Голмайстор“  на турнира стана Боян Георгиев от  ФК „Възраждане 2020“

На първо място при родените 2015 г. се класира отборът на ЦСКА, второто място е на ФК „София Спорт“, трети се класираха - ФК „Ай Матрикс“.

В тази възрастова група за „Най-добър вратар“ беше обявен  Ангел Ангелов от ЦСКА, „Най-полезен играч“ -  Константин Събев ФК „София Спорт“, а „Голмайстор“ стана Павел Брънчев от ЦСКА

Традиционният Дeтски футболен турнир за Купа „Възраждане“ са реализира от район „Възраждане“-СО  в партньорство  с ФК ”Възраждане 2020”  и е под патронажа на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова.

 

Галерия
Още от Новини и съобщения


От 27.09.2023 г. родителите имат възможност да подават документи за изплащане на компенсации през нов модул на ИСОДЗ, ПГУ и I-ви клас
От 27.09.2023 г. родителите имат възможност да подават документи за изплащане на компенсации през нов модул на ИСОДЗ, ПГУ и I-ви клас
СЛУЖИТЕЛИ НА НАГ СА ВРЪЧИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЗА КОНСТАТИВЕН АКТ ЗА НАРУШЕНИЯ НА СТРОИТЕЛЯ НА БЛОКА ДО БЛ. 18 В "ЗОНА Б-5"
Това е началото на производството по спиране на изпълнението и забрана достъпа до строежа.