Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

ГЕОРГИ ИВАНОВ ГОНЗО ДАДЕ СТАРТ НА ДЕТСКИЯ ФУТБОЛЕН ТУРНИР ЗА КУПА

Публикувано на: 10.06.2023 г. | 23:12 ч.

Кметът на район "Възраждане" Савина Савова - район "Възраждане" дадe старт на традиционния Дeтски футболен турнир за Купа „Възраждане“ заедно със футболната легенда Георги Иванов Гонзо, технически директор на Български футболен съюз.
Савина Савова пожела на малките футболисти да се състезават със спортен хъс, да бъдат толерантни, да уважават противника и разбира се – най-добрите да победят! Тя благодари на партньорите от ФК "Възраждане" 2020” и на домакините от "Спортна София-2000" в „Зона Б-5“.
Георги Иванов - Гонзо пожела на всички деца да спортуват и да се радват на футболната игра, а след години се надява някои от малчуганите днес, да бъдат футболисти в Националния отбор на България.
Дeтският футболен турнир за Купа „Възраждане“ се реализира от Столична община - район "Възраждане" в партньорство с ФК "Възраждане" 2020" и е под патронажа на кмета на района Савина Савова. Тази година в надпреварата участват 18 детски футболни отбора, родени през 2014 и 2015 година.
Турнирът продължава и утре, 11 юни 2023 г. Финалните срещи ще се играят след 16:00 ч., а награждаването на победителите ще е в 18:00 ч. Очакваме всички, които искат да подкрепят малките футболисти. Входът е свободен!
Детският футболен турнир има за цел да обогати спортния календар на района и да създаде празник за най-малките футболисти. Чрез него искаме да популяризираме футболната игра, здравословния начин на живот и качествата, които най-популярната в света игра, възпитава: уважение, партньорство, упоритост и толерантност.

Галерия
Още от Новини и съобщения


От 27.09.2023 г. родителите имат възможност да подават документи за изплащане на компенсации през нов модул на ИСОДЗ, ПГУ и I-ви клас
От 27.09.2023 г. родителите имат възможност да подават документи за изплащане на компенсации през нов модул на ИСОДЗ, ПГУ и I-ви клас
СЛУЖИТЕЛИ НА НАГ СА ВРЪЧИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЗА КОНСТАТИВЕН АКТ ЗА НАРУШЕНИЯ НА СТРОИТЕЛЯ НА БЛОКА ДО БЛ. 18 В "ЗОНА Б-5"
Това е началото на производството по спиране на изпълнението и забрана достъпа до строежа.