Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

КЛУБ НА ПЕНСИОНЕРА "ВЪЗРАЖДАНЕ" НА ПОСЕЩЕНИЕ В КОПРИВЩИЦА

Публикувано на: 08.06.2023 г. | 00:26 ч.

Дамите от Клуб на пенсионера „Възраждане“, днес посетиха Копривщица, едно от най-знаковите възрожденски места в България.

Събитието е част от Програмата „Мост между поколенията“, която се реализира по инициатива на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова.

Пленени от възрожденския дух на Копривщица, архитектурните забележителности, калдъръмените улички и вкусните традиционни български ястия,  дамите от Клуба благодариха на Савина Савова и споделиха, че дейностите в Клуба на пенсионера и инвалида ги поддържат здрави и енергични, а срещите с младите хора от районната администрация ги зараждат с оптимизъм и радост.

Всеки ден дамите от Клуб „Възраждане“ играят гимнастика, организират различни срещи с изявени представители на изкуството и науката или просто се събират на чаша ароматев чай или кафе.

Галерия
Още от Новини и съобщения


От 27.09.2023 г. родителите имат възможност да подават документи за изплащане на компенсации през нов модул на ИСОДЗ, ПГУ и I-ви клас
От 27.09.2023 г. родителите имат възможност да подават документи за изплащане на компенсации през нов модул на ИСОДЗ, ПГУ и I-ви клас
СЛУЖИТЕЛИ НА НАГ СА ВРЪЧИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЗА КОНСТАТИВЕН АКТ ЗА НАРУШЕНИЯ НА СТРОИТЕЛЯ НА БЛОКА ДО БЛ. 18 В "ЗОНА Б-5"
Това е началото на производството по спиране на изпълнението и забрана достъпа до строежа.