Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК КМЕТЪТ НА РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ" САВИНА САВОВА И ДЕЦА ОТ Z КЛУБ "СВ. СОФИЯ СЛЕДВАЩО ПОКОЛЕНИЕ" ПОСЕТИХА ДОМА ЗА СТАРИ ХОРА

Публикувано на: 03.03.2022 г. | 16:55 ч.
Кметът  на район "Възраждане" Савина Савова, заедно с децата от Z клуб “Света София следващо поколение”, поздрави живеещите в Дома за стари хора в "Зона Б-5". Възрастните хора получиха подарък - мартенички, изработени от децата. Чрез символите на древната българска традиция - мартениците, Савина Савова отправи призив за мир, доброта и обединение в името на щастливото детство на нашите деца и бъдещето им в свободен и демократичен свят! "На днешния ден трябва да помним, че свободата се брани и отстоява всеки ден!", каза Савова и подчерта, че срещата й с възрастните хора е традиция, не само на празници, защото грижата за тях, е грижа за нашите родители, на които дължим уважение. Тя добави, че срещите на младите и възрастните хора са част от програмата на района „Мост между поколенията“.
С емоционална благодарност за всичко , което са съградили, за възпитанието което са дали на поколението на родителите им, Ана-Мария, председателката на клуба, се обърна към възрастните хора от Дома.
Срещата с възрастните хора е част от инициативата на Столичен електротранспорт ЕАД, район “Възраждане” на Столична община и Зонта клуб “Света София”.

Галерия
Още от Новини и съобщения


ИНФОРМАЦИОННА КАМПАНИЯ ЗА ДЕМОНСТРАЦИЯ И РАЗЯСНЯВАНЕ
НА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ И ТЕСТОВО ГЛАСУВАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ"
Обучения на секционните избирателни комисии
на територията на Двадесет и четвърти изборен район – София
Компенсации за деца над 3 годишна възраст
Компенсиране през 2022 г. на разходите за отглеждане, възпитание и обучение на деца, които не са приети поради липса на места в общински детски ясли и яслени групи в общински и държавни детски градини.
Компенсации за деца в яслена възраст
Компенсиране през 2022 г. на разходите за отглеждане, възпитание и обучение на деца, които не са приети поради липса на места в общински детски ясли и яслени групи в общински и държавни детски градини.