Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

НАД 200 СОЦИАЛНО СЛАБИ СЕМЕЙСТВА ОТ РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ" ПОЛУЧИХА ПАКЕТИ С ХРАНИ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ

Публикувано на: 19.04.2023 г. | 14:40 ч.

По традиция, преди големите християнски празници,  кметът на район „Възраждане“ се срещна с дамите от златната възраст, членове на Клуба на пенсионера на бул. „Димитър Петков“.

Срещите с тях са винаги емоционални и много зареждащи, а всеки път кметът има и възможност да обсъди с тях различни въпроси и да помогне, за да бъде ежедневието им по-леко и по-спокойно. 

На срещата беше и заместник-кметът на района арх. Николай Диков и част от най-младите служители на районната администрация.

„Срещата е прекрасен повод да чуем как мислят младите хора, защото те са на възрастта на нашите внуци и правнуци. За нас е важно да знаем  какво ги вълнува и да видим света през техните очи, защото така и ние се чувстваме млади“, сподели Дани Радева и подчерта, че научно е доказано, че социалните контакти са един от факторите за здраве и дълголетие.

Над 200 социално слаби семейства от район „Възраждане“ получиха пакети с храни от първа необходимост и великденски козунаци, за да посрещнат светлите християнски празници.

Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет