Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

РАЙОН „ВЪЗРАЖДАНЕ“ СЕ ВКЛЮЧВА В ПИЛОТНИЯ ПРОЕКТ НА СО ЗA EЛEКТPOННA CМЯНA НA AДPECНAТA PEГИCТPAЦИЯ.

Публикувано на: 28.01.2022 г. | 18:31 ч.

Секретарят на район „Възраждане“ Дарина Енева, началникът на отдела „Административно и информационно обслужване  ГРАО“ Светла Михайлова и служителите от отдела се включиха в онлайн обучение за въвеждане на новата електронна услуга, с която се увеличава броя на дигитaлнитe инoвaции и  ycлyги в СО. Това е изцяло онлайн услуга с напълно дигитален процес, която може да се използвате по всяко време. За целта е необходимо електронно устройство (компютър / лаптоп) или смарт устройство (смартфон или таблет) и стабилна интернет връзка.  От всеки потребител се изисква да има валиден документ за самоличност (лична карта / паспорт) и документите, които се изискват според потребителския статус (собственик, наемател , ползвател и т.н.).

Новата електронна услуга гарантира защитата на личните данни, които се съхраняват в системата на ГРАО. Промяната на адреса се изпълнява с клавифициран електронен подпис от Evrotrust, който има същата правна сила като саморъчния Ви подпис.

Предвид българското законодателство, онлайн адресна регистрация не може да бъде направена на имот, който е от тип "ателие", "студио" и др. В тези случаи услугата се извършва на място в районната администрация.

Галерия
Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет