Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

СТАРТИРА ПРОЦЕДУРА ЗА РАЗШИРЕНИЕ НА "ЗЕЛЕНА ЗОНА" В "ЗОНА Б-19"

Публикувано на: 07.04.2021 г. | 15:20 ч.
Във връзка с подобрената инфраструктура - обновените тротоари в "Зона Б-19" в район "Възраждане", по инициатива на граждани е стартирана процедура за разширяване на "Зелена зона" за почасово платено паркиране. Предстоят обществени обсъждания в съответствие с Наредбата за обществените обсъждания. Зоните за платено почасово паркиране в столицата не се въвеждат служебно от администрацията, а по установена процедура - по искане на гражданите.
"Зона Б-19", за която се провежда процедурата, обхваща територията между: бул. "Александър Стамболийски" от ул. "Инж. Иван Иванов" до бул. "Константин Величков"; бул. "Константин Величков" от бул. "Александър Стамболийски" до ул. "Акад. Ив. Е. Гешов"; ул. "Инж. Иван Иванов" от бул. "Александър Стамболийски" до ул. "Акад. Ив. Е. Гешов" и бул. "Константин Величков".
Провеждането на обществените обсъждания се обявяват на интернет страницата на район "Възраждане" и комуникационните канали на района.

Галерия
Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет