Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

СТАРТИРА ПРОГРАМА "ВАКАНЦИЯ" НА СТОЛИЧНА ОБЩИНА

Публикувано на: 21.06.2021 г. | 22:45 ч.
Програма „Ваканция“ на Столична община предлага вход свободен на над 30 обекта в София, за деца и младежи от 6 до 29 г., сред които: зали за спорт, центрове за изкуства, музеи и др.
Над 150 професионални треньори, обучители и преподаватели, са ангажирани с дейности в областта на спорта, изкуството, обучения по безопасност на движението по пътищата и приложно колоездене, туристически обиколки на културно-историческите забележителности в централна градска част, туристически походи на Витоша.
Третото издание на инициативата на дирекция „Спорт и младежки дейности“ е с продължителност от 21 юни до 30 юли.
Програма "Ваканция" се реализира в партньорство с Център за подкрепа на личностно развитие (ЦПЛР) – Спортна школа – София, Център за подкрепа на личностно развитие – Център за изкуства, култура и образование – София, Национални спортни федерации и спортни клубове, Регионален исторически музей.
Пълна информация за Програма „Ваканция“ ще откриете тук: https://www.sofia.bg/en/municipal-program-vacation

Още от Новини и съобщения


Консултация на 07.10.2021г. от 09.30 часа в СО- район
Провеждане на консултация за съставите  на секционните избирателни комисии в  СО- район "Възраждане" за произвеждане на избори   за   президент и вицепрезидент на  Р България и  народни представители за Народно събрание, насрочени за 14.11.2021г 
ОБЯВЛЕНИЕ ЗА ПРОВЕЖДАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ ЗА РАЗШИРЯВАНЕ НА
Представяне на схема – предложение за разширение на “Зелена зона“ за почасово паркиране на територията на район „Възраждане” - СО
Компенсация за деца, останали извън детска граина и училище поради липса на места
Компенсация за деца, останали извън детска градина и училище поради липса на места