Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

ТЪРГОВЦИТЕ НА ЦВЕТЯ НА ЕДРО СЕ МЕСТЯТ ОТ ПАЗАРА "ДИМИТЪР ПЕТКОВ"

Публикувано на: 22.04.2023 г. | 02:58 ч.

От 24 април т. г. (понеделник) всички търговци на цветя на едро се преместват от терена, находящ се до пазар "Димитър Петков" на новия временен специализиран пазар за цветя, находящ се в район "Подуяне", между ул. „Летоструй“, бул. „Ботевградско шосе“ и ул. „Източна тангента“ с площ от 17 654 кв.м - в локалното платно на булеварда в посока центъра на София.

Пазари Възраждане ЕАД ЕАД информира, че всички други търговци, включително и павилионите за цветя на дребно,  остават на пазар "Димитър Петков" и пазарът ще работи както и до момента.

В подкрепа на преместването на цветната борса, при внасяне на доклада в СОС, всички търговци на цветя и цветни продукти на едро на пазара са изразили съгласие да останат наематели на "Пазари Възраждане" ЕАД на новата локация.

На мястото на цветната борса ще бъде изградено ново училище.

Линк с локация на новия специализиран пазар за цветя:

https://www.google.com/maps?q=42.7044634,23.3894946&hl=bg-BG&gl=bg&entry=gps&lucs=47059802&g_ep=CAISBjYuNjIuMRgAINeCAyoINDcwNTk4MDJCAkJH&g_st=iv&g_st=iv

Галерия
Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет