Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

ЗАПОЧНА ИЗГРАЖДАНЕТО НА НОВА СЪВРЕМЕННА СПОРТНА ПЛОЩАДКА В 32 СУИЧЕ

Публикувано на: 19.04.2023 г. | 14:14 ч.

Започна изграждане на спортна площадка със специална спортна настилка в 32 СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ в район „Възраждане“.

Кметът на район "Възраждане" Савина Савова благодари на Нели Костова, директор на 32 СУИЧЕ и нейния екип за съвместното ни сътрудничество за подобряване на училищната инфраструктура и създаване на условия за качествено образование.

Заедно с 32 СУИЧЕ,  район "Възраждане" кандидатства по Програмата „Изграждане и основен ремонт на спортни площадки в държавните и общинските училища“, финансирана от Министерство на образованието и науката. Проектът ни беше оценен и класиран на първо място.

Проектът включва изграждане на спортна площадка със специална спортна настилка,  едно комбинирано игрище за футбол и баскетбол, едно игрище за волейбол, пътека и трап за дълъг скок, пътека за бягане и тенис маса.

Ще се изгради съвременна спортна площадка, която ще осигури добри условия за спорт в училище и провеждането на качествен и ефективен учебен процес.

Дейностите ще приключат до 19 май т.г.

 

Галерия
Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет