Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

ЗАПОЧВА ПРОЛЕТНОТО ПОЧИСТВАНЕ НА СОФИЯ ПОД НАДСЛОВ "ДА ПОЧИСТИМ СОФИЯ"

Публикувано на: 31.03.2022 г. | 15:35 ч.

От 1 до 15 април 2022 г. Столична община организира традиционното Пролетно почистване на София.

Кампанията има за цел да привлече повече доброволци, които да се включат в почистването на местата, където живеем, учим и работим! Организатор на кампанията е Столичен инспекторат.

По време на кампанията ще се осигурява за доброволците чували, ръкавици, както и места за почистване.  Столичен инспекторат  ще осъществява логистика по места.

Всеки гражданин или организация може да заяви участие:

По време на кампанията трябва да се спазват и редица правила, които са описани на интернет страницата на Столичен инспекторат в банер Пролетно почистване 2022.

До този момент стотици доброволци от  фирми, граждански сдружения и групи живущи от кооперации са заявили своето участие. Дейностите предвидени в кампанията ще продължат и след Великденските празници и всяка инициатива от хората в тази връзка ще бъде подкрепена. Доброволците могат да почистват и места, които те са избрали.

Участието и усилието, което всеки ще положи за уюта на нашия град имат значение! 

Галерия
Още от Новини и съобщения


От 27.09.2023 г. родителите имат възможност да подават документи за изплащане на компенсации през нов модул на ИСОДЗ, ПГУ и I-ви клас
От 27.09.2023 г. родителите имат възможност да подават документи за изплащане на компенсации през нов модул на ИСОДЗ, ПГУ и I-ви клас
СЛУЖИТЕЛИ НА НАГ СА ВРЪЧИЛИ СЪОБЩЕНИЕ ЗА КОНСТАТИВЕН АКТ ЗА НАРУШЕНИЯ НА СТРОИТЕЛЯ НА БЛОКА ДО БЛ. 18 В "ЗОНА Б-5"
Това е началото на производството по спиране на изпълнението и забрана достъпа до строежа.