Връзка с насСвържете се с нас на: 02/ 981 43 64Facebook

Инициативи

ДЕЦА ОТ РАЙОН "ВЪЗРАЖДАНЕ" ИЗРАБОТИХА ВЕЛИКДЕНСКА УКРАСА

Публикувано на: 10.05.2022 г. | 12:43 ч.

Деца от район „Възраждане“ и кмета на района Савина Савова подариха голямо великденско яйце, нарисувано от тях във Великденската творческа работилница, която се проведе на 16 април т.г. Децата споделиха с Йорданка Фандъкова, чe са рисували с много вдъхновение  и радост, а на яйцето, което й подаряват са отпечатали своите ръце - послание за приятелство и доброта.

Йорданка Фандъкова благодари на децата, техните преподаватели  и директори от 18 СУ „Уилям Гладстон“, 30 СУ „Братя Миладинови“ и 32 СУИЧЕ „Св. Климент Охридски“ и им пожела на бъдат здрави, щастливи и смели, за да сбъдват мечтите си.

По инициатива на кмета на район „Възраждане“ Савина Савова, деца от района направиха великденска украса в творческата работилница, проведена на 16 април. Децата научиха за символите на вярата и традициите на багрене на великденските яйца. За да създадат празнично настроение на жителите и гостите на столицата и на район „Възраждане“, децата украсиха пъстри големи яйца, които са поставени в парк „Възраждане“ за радост на малки и големи и с пожелание за весели празници.  

Галерия
Още от Новини и съобщения


Информационна среща
Процедура BG-RRP-4.023 „Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - eтап II“ по Националния План за възстановяване и устойчивост.
Обява - Старши експерт Бюджет
Обява - Старши експерт Бюджет